Цитат
И така, първата ти задача е да си зададеш въпроса:
Имам ли изградени отношения с моето куче? Аз ли съм главатарят на глутницата за него?
b) Здравейте, добре заварили
е, не сме толкова "боси" във възпитаниетто, явно не съм се изразила правилно,извинете ме. Прочетох мъничко от една книжка,съсед ми я подари, но някъде пропадна и не можах да я дочета.
А тук всичко изчетох. b) Сега дори си принтя това което ме интересува и в къщи ще го приложа.
Спрях да го наказвам когато дойде,именно това правех-викам до прегракване,свиркам и накрая като дойде-връзвам и пляскам s)
Вече се поправих.
През Април ще направим 3 год.Знам че сме изпуснали всички влакове,но съм чувала,че и големи кучета са давани на училище и са постигали успех.
Никога не е прекалявал с гризането,чехли,забравени чорапи,пантофче-да, но ужасии от сорта на фотьойли на парцали и секции на трески-никога-а той си е голям да речем колкото овчарка.
"седни", "легни", Яж и прочее ги изпълнява
Започнах с извикване -да го погаля , Седни,дай лапа, оп-за скачане,след това пак го пускам.Но това-докато не отидем към приятелите му-духва и край
bl) "Кучето ми проявява агресия"там нямам работа- наистина е разхвърляно-там не съм поглеждала,проблемите ми не са свързани с агресия, а липса на опит и дресура
ще започнем и Редом, но е ужасно студено,замръзвам и нямам желание ,а някой беше казал,че трябва да се тренира само когато има желание и от двете страни b)
тръгвам да обуча първо себе си b)
приятна почивка на всички,мн. Ви благодаря