снимки на любимците нок II част
Публикувано: 10 April 2007 - 03:01 PM
моята любимка
Публикувано: 10 April 2007 - 09:51 PM
Привет на всички....Искам най-накрая и аз да публикувам малко снимки на моята красавица (поне за мен е такава)....Снимките са 9 и се надявам да няма сърдити от това, че си позволявам да заемам толкова много място....;)
С пожелани за много усмивки....;)
С пожелани за много усмивки....;)
Прикачени файлове
-
04.JPG (43.09K)
Брой сваляния: 62
Публикувано: 10 April 2007 - 10:01 PM
Снимка 9 ......последна.....;)
Омръзна ли ви да ме гледате...;)...?....
Между другото ....забравих да се представя .......;)....Казвам се ... Uli von Alex Guard
Много ми харесват всички снимки в този сайт и се надявам и вие да ме харесате.....
Лека вечер....;)
Омръзна ли ви да ме гледате...;)...?....
Между другото ....забравих да се представя .......;)....Казвам се ... Uli von Alex Guard
Много ми харесват всички снимки в този сайт и се надявам и вие да ме харесате.....
Лека вечер....;)
Прикачени файлове
-
09.JPG (38.41K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 10 April 2007 - 10:13 PM
....Забравих да кажа, че Uli е момиче и на 18.04.07 става на 11 месеца......
Ще се радвам ако някой от специалистите в сайта ми направи някаква обща оценка (знам, че по снимки е трудно)......;).... Имам ли шанс ако се появя на някоя изложба ...т.е ......дали кучето ми отговаря напълно на стандарта на породата или има някакви видими отклонения...?
Мерси предварително и лека....вечер...;)
Ще се радвам ако някой от специалистите в сайта ми направи някаква обща оценка (знам, че по снимки е трудно)......;).... Имам ли шанс ако се появя на някоя изложба ...т.е ......дали кучето ми отговаря напълно на стандарта на породата или има някакви видими отклонения...?
Мерси предварително и лека....вечер...;)
Прикачени файлове
-
10.JPG (23.96K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 10 April 2007 - 10:22 PM
Цитат
Поздрави !!!
Най-после един любител на най-прекрасната порода, който да използва правилен термин !
Николай Атанасов
Най-после един любител на най-прекрасната порода, който да използва правилен термин !
Николай Атанасов
Привет,
Винаги съм харесвал тази порода, но Uli е първото ми куче...
Иначе книгата Ви "Немското овчарско куче" е първта, която прочетох (преди доста години) за породата и още тогава реших, че един ден ще се грижа за такова животно....;)
Публикувано: 10 April 2007 - 10:39 PM
Цитат
Друг е въпросът дали ще Ви допуснат до участие.
Първото условие е, кучето Ви да има родословно свидетелство, издадено от легитимна организация, имаща за предмет на дейност Немското Овчарско Куче.
Първото условие е, кучето Ви да има родословно свидетелство, издадено от легитимна организация, имаща за предмет на дейност Немското Овчарско Куче.
Имам родословие от ОНОК, но е бяло (това означавало, че е от общия регистър, защото някой от родителите не е издържал изпит за разплодник ...или нещо подобно). Това родословие дава ли ми право да се явя на изложба...?
Мерси предварително....
Публикувано: 10 April 2007 - 10:49 PM
Родословието на Uli....
По характер е малко своенравна и по-активна отколкото ми се иска ....... Доста твърда и инатлива струва ми се....
Отскоро се обучаваме при един отличен по мое мнение специалист, но като, че ли от уроци имам нужда повече аз отколкото тя.......;).........
Поздрави....;)
По характер е малко своенравна и по-активна отколкото ми се иска ....... Доста твърда и инатлива струва ми се....
Отскоро се обучаваме при един отличен по мое мнение специалист, но като, че ли от уроци имам нужда повече аз отколкото тя.......;).........
Поздрави....;)
Публикувано: 10 April 2007 - 10:51 PM
Цитат
Родословието на Uli....
Поздрави....;)
Поздрави....;)
Родословието не се отваря.