Нашата Буш си отиде
Публикувано: 05 September 2017 - 08:43 PM
Не бях влизала тук от години..... сега като научих и сякаш нещо ме бутна да вляза ....
Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 05 September 2017 - 09:39 PM
Ще продължаваш да ни помагаш и от там, нали Бушка!
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 05 September 2017 - 10:05 PM
Май всички се събрахме тук след толкова години днес. Заради Бушката. През пролетта ме попита "ако ставаше въпрос за Арви, къде би я задомила". Търсеше най-доброто място за нейната Точка. Не я попитах нищо и сега съжалявам. Можех поне с това да й помогна.
Голям шок е да научим това.
Ще я помня винаги. Беше наистина чест за мен да я познавам.Всички имаме страхотни спомени и истории с нея.
Да е лек пътят й
Голям шок е да научим това.
Ще я помня винаги. Беше наистина чест за мен да я познавам.Всички имаме страхотни спомени и истории с нея.
Да е лек пътят й
Публикувано: 06 September 2017 - 01:53 AM
Още един логин заради Бушката...
Подписът й тук:
"Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето."
Слушаше тя кукувиците...
Някой знае ли дали има нужда да помагаме с нещо за животните й?
Подписът й тук:
"Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето."
Слушаше тя кукувиците...
Някой знае ли дали има нужда да помагаме с нещо за животните й?
Публикувано: 06 September 2017 - 07:57 AM
Сбогом, прекрасно момиче...
Публикувано: 06 September 2017 - 08:22 AM
Даже си бях забравила паролата за тук........Лек път, и почивай в мир Буш! :(
АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 06 September 2017 - 09:34 AM
Сбогом :(((
Предай на всички там горе нашата любов.
Светъл път!
Предай на всички там горе нашата любов.
Светъл път!
Публикувано: 06 September 2017 - 09:59 AM
Буца ми е заседнала в гърлото..... изгубих верен приятел.... и много ще ми липсва....
Сбогом, мила моя!
Сбогом, мила моя!