happydence bgflag Много се радвам cheers явно твоето коте иска да прилича на птичка l)
Как да си науча котката да пие от поилка?
Публикувано: 08 January 2007 - 11:26 AM
Публикувано: 08 January 2007 - 11:31 AM
Ами.. всяка от котките ми е със собствено мнение. Майката на Съни пие само от поилката за зайци, Съни само от тази за птици, а другата ми женска ги редува и двете l) Сега като пристигне новия ми котарак, ще го видиме той какви предпочитания ще има, надявам се да не се наложи да измислям трети вид поилка специално за него bl)
Публикувано: 28 January 2007 - 04:18 PM
Моята котка в началото си пиеше от паничката, но изведнъж започна да отказва. Вместо това издебваше мен или приятеля ми да не внимаваме, качваше се на масата и пиеше от нашите чаши - минерална водичка r) Сега си има собствена стъклена чаша, оставена на едно шкафче и си пие само от нея. Поне не разлива и съм доволна и на това.
Публикувано: 28 January 2007 - 04:37 PM
Цитат
Сега като пристигне новия ми котарак, ще го видиме той какви предпочитания ще има, надявам се да не се наложи да измислям трети вид поилка специално за него bl)
Аз съм готова с предложение за трети вид поилка , само да кажеш l) Но се надявам , че няма да се налага . Сегашните поилки явно вършат добра работа victoryVVV .
Дойде ли вече новото коте?
Публикувано: 28 January 2007 - 09:02 PM
Цитат
Аз съм готова с предложение за трети вид поилка , само да кажеш l) Но се надявам , че няма да се налага . Сегашните поилки явно вършат добра работа victoryVVV .
Още не. Очаквам го да пристигне към средата на февруари. Преполагам че той е научен да пие от поилка за зайци също като другата ми женска, която е от същия развъдник. Така че надявам се да нямаме проблеми в това отношение. Повече ме притеснява дали ще е научен да ходи в котешка тоалетна, защото женската ми не беше.. така и не можах да я науча да ползва Бенто-то, но поне свикна да ходи в един ъгъл в кухнята, в началото го правеше навсякъде n) дори се наложи да изхвърля един диван заради нея.. Дано котарака да има по-стабилни хигиенни навици bl)
Публикувано: 29 January 2007 - 01:06 AM
Аз моите котки ги научих да пишкат насифона в банята като там бях сложила малко от напишани хартийки от вестници. Някой котки обичат да пишкат на наелон, други в накъсани хартии, а моите обожават след като съм изчистила сифона с Доместос и да си го припикаят отново bash l) . Но пък си мисля , че този път няма да имаш проблеми и с поилки и тоалетни 1super