Цитат
sheltie-мога да ти кажа,че методите са си едни и същи......в повечето храни-марката не е от значение!Как ще коментираш например ти-Че в един завод правят няколко марки ИЗИСКАНИ храни и са различни по състав и др. глупости.... b) cheers b) b) b) b) как ще го коментираш това...............?Нали всяка марка се стреми да е най-добрата на пазара а,2,3 вида се приготват в един завод.....е тва само не мога да си обесня!А и повечето от не много скъпите храни са натъпкани с царевицаи царевично брашно!!!!!така,че аз много,много не ги гледам тия дето ги пише отзад на опаковката защото аз предварително знам от какво са приготвени!!!!Давам на моето куче-храна за активно спортуващо младо куче(която в Бургас струва 17лв кг и маи е голяма надценката) и като й давам също нормална човешка храна-що годе балансирана не виждам никакво отражение върху държанието и темперамента на кучето!Все си е весело и игриво!!!
Приятелю , когато седнеш да пишеш нещо конкретно се пише с имена и данни !!! Ако имаш в предвид заводи , произвеждащи храни за кучета от остатъчни суровини от човешка храна - много съжалявам за теб , но това не се води висш клас храна за кучета , а остатъчно производство!!!Такива заводи вече няма , а ако има е добре да споменеш името на този завод - все пак говориш за конкретни факти!!! a) А колкото до мой коментар - с лаици и незапознати с действителността не се впускам в спор.
За твое сведение ще кажа , че по-ниските класове храна са "наблъскани" със соя , а не с царевица!!!!!!!!!!!!!! Все пак царевицата е 6 пъти по-скъпа от соята!!!!! А и също така се съмнявам изобщо да знаеш от какво е направена храната , защото на самия чувал общо взето НИЩО НЕ ПИШЕ !!!Явно си някакъв феномен и четеш това , което не е написано.
Колкото до цената на тази храна - ами страшно е надута!!!! При мен имам храна за такива кучета , но няма да ти кажа колко струва , за да си харчиш парите с разум , а не с мерак . Сухите храни от виш клас са с найдобрия баланс и никой не е в състояние да го достигне , като прави домашни смески за храна на кучето си . А и твойто куче сигурно се разхожда по 5 минути та явно не можеш да видиш разликата в динамиката му!!!!!!! Да не говорим , че винаги , ама винаги правиш генерални пропуски в дозирането на добавките в дом. приготвеното хранене.
И в заключение още едно нещо - не се прави на специалест , когато не си такъв!!!!!!!! a)