- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
За или против кастрирането на котки?
Публикувано: 16 January 2007 - 10:28 PM
Прикачени файлове
-
1124033062116.gif (19.4K)
Брой сваляния: 689
Публикувано: 17 January 2007 - 10:44 AM
И ако някой реши да ме напада за това ми изказване искам да заявя, че имам 2 кастрирани котки и едно кастрирано куче, които са в отлична форма и състояние на духа и никога ен са били по-щастливи.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 January 2007 - 10:54 AM
Цитат
super best Абсолютно подкрепям.
Имам 3 женски котки и 1 женско куче - всички са кастрирани.
Публикувано: 17 January 2007 - 08:16 PM

Публикувано: 18 January 2007 - 06:51 AM
Coolcat Ей, тийнейджър бодър, котките нямат сексуални нужди както приматите, при тях копулацията е с цел потомство.

Публикувано: 18 January 2007 - 11:21 AM
Цитат
Coolcat Ей, тийнейджър бодър, котките нямат сексуални нужди както приматите, при тях копулацията е с цел потомство.
papyy, никой не ме е наричал "тийнеиджър" от доста години хихихихихи, чак пък и "бодър" bravoS
Знам много добре, защо котките правят секс brows
Публикувано: 18 January 2007 - 11:36 AM
Цитат
А причини,за да го направите винаги ще се намерят......
Измъчвали се били, да бе! bash
кой,кого измъчва се питам....
Ами да ти кажа аз не търся уважение от непознати. За мен е достатъчно, че котките ми се чувстват прекрасно и са в отлично здраве. Щастливи и мъркащи. Пък само аз си знам как едната се мъчеше /буквално/ всеки месец, пък сега вече си е добре. Всеки има право на мнение и право да си гледа животните както прецени за добре.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 20 January 2007 - 03:57 PM
Поздрави!
Публикувано: 20 January 2007 - 06:53 PM
Цитат
Тоооооооооооооочно така - консултираш се с ветеринарния лекар, той ти казва че котето ти ще надебелее, ти го кастрираш и започваш да го храниш с храна за кастрирани котета за да не надебелее.
От просто по-просто е мили дечица.
Публикувано: 20 January 2007 - 08:12 PM
Публикувано: 20 January 2007 - 08:13 PM
Цитат
r)
Аз също съм чувала,че напълняват след тази операция,но явно във форума има хора,които мислят обратното.Затова мисля,че е най-добре преди да кастрираш котето си да се консултираш с ветеринарен лекар!
Аз мисля, че е най-добре да слушаш специалистите и да не създаваш машина за котета!Порастни!Замисли се...Животните нямат нужда от сексуален контакт, те го правят с цел размножаване, а не защото им харесва!Така че няма нищо общо с хората!

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 20 January 2007 - 08:25 PM
Цитат
Никой не иска да ти отнеме правото на собствено мнение. Но не се запъвай като магаре на мост, а наистина вземи се консултирай с някой чичко (или лелка) вет и тогава си изграждай окончателното мнение.
Цитат
А ти хляб ядеш ли? А бисквити? А саламче? А сладолед? А тъпчеш ли се с тях или си ги ядеш доброволно?
Нима мислиш, че "такавата храна" е направена от камъни или нещо гадно и безвкусно?
Мда, наистина не е зле да попрочетеш малко и да се ограмотиш.
После с радост ще ти отговоря на въпросите, които имаш (ако имаш такива) защото на този етап спора ни е безсмислен.
- (10 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +