Борса за кучешки храни и аксесоари
Публикувано: 12 January 2007 - 10:56 AM

Публикувано: 12 January 2007 - 11:03 AM
online. Борсата на Иво е за търговия само на едро.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 12 January 2007 - 11:46 AM
Цитат
Не искам да споря, но аз съм се обаждала, за да питам дали не могат да ми доставят 1-2 кг гранули, а момичето ми каза, че предлагат храна само в
чували от 15кг (което за мен е търговия на едро), и ме насочи към bg-pet.com.

Публикувано: 12 January 2007 - 12:05 PM
Причината толкова да драпам по въпроса са надценките от над 30 до 60%, които съм виждала да правят в зоомагазини. И за какво? Само за това, че са извозили храната/играчката/постелката до магазина си. Такива неща ме вбесяват и затова винаги гледам да се информирам.
Публикувано: 12 January 2007 - 12:15 PM
Цитат
Причината толкова да драпам по въпроса са надценките от над 30 до 60%, които съм виждала да правят в зоомагазини. И за какво? Само за това, че са извозили храната/играчката/постелката до магазина си. Такива неща ме вбесяват и затова винаги гледам да се информирам.
Съгласна съм.
Peace b)
П.С. Когато се обаждах, имах проблем с храненето на шпица,
и исках да пробвам някоя друга марка гранули. Не можех да
поръчам 15кг за нещо, което не знаех дали ще се яде...

Публикувано: 13 January 2007 - 04:16 PM

Публикувано: 13 January 2007 - 05:37 PM

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 21 October 2011 - 06:37 AM
От кога не съществува, аз бях там преди месец?
Публикувано: 21 October 2011 - 09:52 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 October 2011 - 11:11 PM
insult, в 12 January 2007 - 12:05 PM, написа:
\не ги извозват а им ги карат на място и то на забавено плащане ,работят с продукта на вносителя поне 1месец