На какви команди искате да научете кучето?
Публикувано: 22 October 2008 - 07:56 AM

Публикувано: 22 October 2008 - 12:17 PM

Публикувано: 22 October 2008 - 01:28 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 22 October 2008 - 02:44 PM
Цитат
Даааа... Това си е не малък проблем. Какво трябва да се направи, за да го преодолеем? Буда знае "стойка" и изпълнява тази команда перфектно, когато пред носа му има шунка.. Е, да, ама в ринга не се влиза с храна.. Как да го науча поне това да прави без да чака наградка? Мерси предварително! :blink:
Публикувано: 22 October 2008 - 08:24 PM
И второ; ето последното клишче с Мая, защото снощи нямах време да го чакам да се побликува;
http://www.youtube.c...h?v=80SKqmDxJGU
Публикувано: 22 October 2008 - 08:27 PM
А ако знам, че има дразнители наоколо, които ще я изкушат казвам "Не!" като погледне към някой от тях. Повечето пъти работи... Знам ли и аз. Всеки и всяко куче са индивидуални сами за себе си. Все пак съм начинаеща... :rolleyes:
Публикувано: 22 October 2008 - 08:30 PM
Цитат
Цитат
Даааа... Това си е не малък проблем. Какво трябва да се направи, за да го преодолеем? Буда знае "стойка" и изпълнява тази команда перфектно, когато пред носа му има шунка.. Е, да, ама в ринга не се влиза с храна.. Как да го науча поне това да прави без да чака наградка? Мерси предварително! :blink:
Публикувано: 22 October 2008 - 08:34 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 08:41 PM
Цитат
Това вярно ли е забранено? :rolleyes: Щото 100% съм виждала хендлери с хапки в ръка. :o
Публикувано: 22 October 2008 - 08:44 PM
Цитат
Цитат
Това вярно ли е забранено? :rolleyes: Щото 100% съм виждала хендлери с хапки в ръка. :o
Почти сигурна съм. Мен на изложба в Пловдив за малко да ме дисквалифицират (сигурно съм била симпатична на съдията, та ми прости, но много остро ми "скръцна със зъби"). ;D
Публикувано: 22 October 2008 - 09:50 PM
http://www.youtube.c...h?v=80SKqmDxJGU

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 24 October 2008 - 07:01 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 24 October 2008 - 07:09 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 October 2008 - 07:34 AM
Моите няколко опита да намеря думата засега се провалиха, защото акустично й напомнят на други, познати команди и тя изпълнява тях :rolleyes: