Здравейте на всички любители на животни!Имам една голяма молба имам Немска овчарка с епилепсия която взима Фенобарбитал но той е спрян от производство.Препоръча ни Д-ра да минем на друго лекарство но същевременно да не спираме Фенобарбитала докато свикне с новото лекарство много моля ако някои има останал Фенобарбитал ще го платим веднага трябва ми за около 5-6 дни за да сменим лекарството а нашия е на свршване!Чакам отговор ако някои има нека помогне на кучето ми!Благодаря предварително!
Веднага получавате отговор... ТУК НЕ СЕ ПИШЕ НА ЛАТИНИЦА. Модераторът не е длъжен да превежда шльокавицата на кирилица. При следваща публикация в този стил и дух ще получите предупреждение.
Поздрави: мародераторката
Нуждаем се от фенобарбитал
Публикувано: 05 February 2007 - 10:58 AM
Здравейте на всички извинете ме че бях публикувала съобщението на латиница но както разбирате бях много притеснена които е запознат с епилепсиятя ще се сети за какво става вапрос и че проблема ми не търпи отлагане!Спецялни извинения на модератора Vabank за шльокавицата която е редактирал!Досега от както съм в форума не ми се е случвало да публикувам съобщения на латиница но биах много притеснена а получих грубичко оношение!Благодаря ви!
Публикувано: 05 February 2007 - 11:32 AM
Аз не успях да ти намеря ouu За съжаление май наистина е спрян от производство или поне ветеринарите нямат за момента достъп до него. Дано се намери бързо!
Публикувано: 05 February 2007 - 11:33 AM
Още вчера ви писах лс -имам останали 2 хапчета, не знам каква е дозата на кучето ви, но ако ви трябват - изпратила съм ви телефони. r)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 February 2007 - 03:22 PM
И аз мисля че имам останал някакъв. Довечера ще погледна и ако има ще го взема с мен утре на работа, за да го изпратя незабавно. Може на лични да ми напишете адрес, на който има човек през деня. Ще го пусна по куриер, но дано имам де останал.
Публикувано: 06 February 2007 - 11:24 AM
Имам шест таблетки. Доста е стар, но доктора ми беше казал, че няма никакво значение, щом е съхраняван правилно, няма какво да се развали на хапчето. Искаш ли ги все още?
Публикувано: 07 February 2007 - 12:26 PM
И аз имам 5-6 таблетки ако има нужда! извън годност е но с месеци, не е толкова стар

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 21 September 2008 - 06:10 PM
За да не пускам отделна тема, пиша тук.
Дадоха ми 19 таблетки Фенобарбитал (Phenobarbital - Milve), 100 мг, срок на годност 08/2008.
Ако на някого могат да бъдат полезни, пишете ми на лс.
Дадоха ми 19 таблетки Фенобарбитал (Phenobarbital - Milve), 100 мг, срок на годност 08/2008.
Ако на някого могат да бъдат полезни, пишете ми на лс.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Страница 1 от 1