Голдън ретривър
Публикувано: 10 April 2006 - 01:59 PM
Публикувано: 10 April 2006 - 08:25 PM
Цитат
Цитат
понеже са ми изтрили прикачения файл, ето го в уеб-вариант /смален ;)/

красавица е нали w)
Dara на Десктоп :)
Супер ти е десктопа w)
заслужава си да е там w)
голяма красавица е.... w)
блазе ти че я имаш 1super

Публикувано: 10 April 2006 - 09:09 PM
Публикувано: 11 April 2006 - 01:16 AM
но си представям каква игра ще падне между дейв и даРА d) d) d) Нищо че са различни породи.... /само че е неосъществимо s) - дейв е от варна, а дара май от софия/
а аз живея в софия... къде и кога мога да я видя дара... w)

Публикувано: 11 April 2006 - 11:29 AM
Пък ако искаш да се нагледаш на голдени и лабрадори се събираме всяка неделя на полянката до ресторант Ловен парк.
А Дара на десктоп изгежда много хубава.
Добре дошъл на Бенджи , още един мъж в редиците
Публикувано: 11 April 2006 - 05:17 PM
Цитат
Цитат
Хубави кучета са.
d) d) Всички снимки в моите съобщения са случайно избрани. За съжаление нямам възможност в момента да качвам снимки на компютъра a) , но когато когато това стане възможно ще ви покажа Голди. Извинявайте, ако съм объркала някого. w) cry2

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 11 April 2006 - 07:02 PM
Цитат
Пък ако искаш да се нагледаш на голдени и лабрадори се събираме всяка неделя на полянката до ресторант Ловен парк.
А Дара на десктоп изгежда много хубава.
да това е дейв на аватара ми
а ето и снимка друга на него r)
6те ви посетя някой път на полянката да се видиме /без дейв s) /
Прикачени файлове
-
Dejw_maneken_podpis.JPG (23.64K)
Брой сваляния: 91

Публикувано: 12 April 2006 - 11:21 AM
А тази шапка как му отива.Аз на мойте съм пробвала да и слагам шапки , но не седи така добре.
А той изглежда сериозен джентълмен.
Предполагам че ти е мъчно че си далеч от него.
А на поляната те чакаме с радост да се запознаем на живо
Публикувано: 12 April 2006 - 03:44 PM
и като видя по улиците на софия кокери,ама досущ като него... изпадам в умиление: s)
само че няма как да го взема в софия... първо ще откачи 6 часа път, второ - тук живея със съквартирантката си а тя има едно куче - немска овчарка, което няма да се "съгласи" на съвместно съжителство с него
а относно тази снимка - ами какво да ти кажа, Дейв много обича да позира... види ли мене или майка ми с фотоапарат, веднага застава в поза за снимка l)
има си и други снимки с шапки... но не съм ги сканирала s)
а вашите красавци w) ... няма как да не дойда да ги видя на живо ;)

Публикувано: 14 April 2006 - 01:40 PM
Публикувано: 16 April 2006 - 06:18 PM
Вчера заведох (най-после) Голди до Южния парк! Това й беше най-дългата разходка досега dribble . Прибра се доволна и изморена oo . За съжаление с доста труд открихме сравнително свободно място, на което да се разходи спокойно, но изживяването за нея си струваше! victoryVVV victoryVVV
Прикачени файлове
-
img51.gif (32.25K)
Брой сваляния: 92

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 16 April 2006 - 09:52 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Хубави кучета са.
d) d) Всички снимки в моите съобщения са случайно избрани. За съжаление нямам възможност в момента да качвам снимки на компютъра a) , но когато когато това стане възможно ще ви покажа Голди. Извинявайте, ако съм объркала някого. w) cry2
Не, но се надявам скоро да мога да ви я покажа b) super best
Ето и един друг сладур:
Прикачени файлове
-
jasper1115c.jpg (17.24K)
Брой сваляния: 106

Публикувано: 25 April 2006 - 05:03 PM
Бари беше на село,времето беше хубаво и той от сутрин до вечер не се прибираше!Яде кокали и даже почнаха да му се отяждат l) .Водихме го на реката да си поджапка,защото тя не е дълбока!И общо взето беше луда игра...
Казвайте вие

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]