Голдън ретривър
Публикувано: 08 November 2004 - 11:21 PM
тези 10-11 дни не са за да постои още малко кученцето на топло,а за да го хване добре ваксината-я си представете че за 5-6 дни не го хване и пипне нещо на улицата-аз за това препоръчвам да се изведе след този срок(независимо дали е навършила тогава 3 месеца)аз моя го ваксинирах когато навърши 3 месеца и го изведох на 14-ия ден след това.
Публикувано: 09 November 2004 - 10:39 PM
Хора, вижте какво съобщение ми написаха в един форум:
"Az imam labradorka i si q vzeh ot edin razvydnik v gr. Pazardjik.Razvydnika se kazva Gedis Gard Bull,4oveka se kazava Georgi Serafimov,no za syjalenie mu izgubih telefona...Ako mojesh potyrsi nqkade vryzka s nego no edva li mnogo shte ti svali cenata.. :( Probvai! :)"
Някой от вас да знае нещо относно този човек и на каква цена дава лабрадорите?
"Az imam labradorka i si q vzeh ot edin razvydnik v gr. Pazardjik.Razvydnika se kazva Gedis Gard Bull,4oveka se kazava Georgi Serafimov,no za syjalenie mu izgubih telefona...Ako mojesh potyrsi nqkade vryzka s nego no edva li mnogo shte ti svali cenata.. :( Probvai! :)"
Някой от вас да знае нещо относно този човек и на каква цена дава лабрадорите?
Публикувано: 10 November 2004 - 12:07 AM
az moga da ti dam ime na edin zoo magazin v koito mai vzimat poru4ki za ku4enca-namirat ti i mojesh da si kajesh okolo kolko pari tursish.az toia ne go znam mnogo dobre shoto hodia v drug ama vse pak..... ako izkash takava informacia: zoo magazini Animo+vet.kliniki pak Animo namira se v mladost 1a ima i edin na pliska po zabitite uli4ki ! ima o6te 2 ot su6tata veriga ma ne gi znam .