Голдън ретривър
Публикувано: 05 August 2006 - 11:41 AM
Публикувано: 10 August 2006 - 08:54 AM
Ами никога не трябва да ти е весело, а винаги строго да му забраняваш. Скоро ще почне и с гостите, а това вече хич не е представително b)
Публикувано: 10 August 2006 - 07:27 PM
Здравейте, търся хубава женска за кучето си, Golden Retriver. d)
Прикачени файлове
-
IMG_0026.JPG (95.31K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 12 August 2006 - 03:11 PM
Утре Карличка става на 2 годинки!!! bravoS
Ще ми дадете ли някаква идея каква торта да й направя че съм затруднена..? :)Миналата година беше с банани и кучешки шоколад,кивита и други вкуснотийки за нея,но тази година ми се иска да е по-различно .. d)
Ще ми дадете ли някаква идея каква торта да й направя че съм затруднена..? :)Миналата година беше с банани и кучешки шоколад,кивита и други вкуснотийки за нея,но тази година ми се иска да е по-различно .. d)
Публикувано: 14 August 2006 - 05:37 PM
Преди няколко седмици един мъж в парка ми казал че голден ретривер не става за фристайл s) Нали това е истина?
имам снимки за голдени кои танцуват w)
Така има ли някой "кураж" да подготви за състезани по фристайл?
имам снимки за голдени кои танцуват w)
Така има ли някой "кураж" да подготви за състезани по фристайл?
Прикачени файлове
-
fr01064.jpg (39.48K)
Брой сваляния: 64

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 26 August 2006 - 09:23 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 26 August 2006 - 09:25 PM
а за такива стъпки? 1super
Прикачени файлове
-
DSC_1142.jpg (74.58K)
Брой сваляния: 66

училище
Публикувано: 26 August 2006 - 09:26 PM
"слалом" w)
Прикачени файлове
-
DSC_1147.jpg (80.46K)
Брой сваляния: 64

училище
Публикувано: 26 August 2006 - 09:27 PM
"слалом" 1super
Прикачени файлове
-
DSC_1150.jpg (79.25K)
Брой сваляния: 67

училище