Голдън ретривър
Публикувано: 24 October 2006 - 03:27 PM
Цитат
Това и правя.Стандарта прочетох два пъти.В момента чета из темата тук както и в още два форума. b) Попринцип преди да реша да си взема хъски се бях спрял на голдън.Но като разбрах цената им .. и се отказах просто нямаше как да събера минимум 600 лв.После една приятелка ми спомена за хъскитата.Разучих доста за тях .. опознах породата.И решихме хъски да е .. и от там се почна с глупостите на наще че били глупави .. какво ви занимавам и аз.Да отивам да си чета. r)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 24 October 2006 - 11:55 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 25 October 2006 - 09:29 AM
Що се отнася до лабрадорите - към момента единственият клуб, член на БРФК с право да издава български родословия е този:
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ЛАБРАДОР РЕТРИВЕР
Председател: Павлин Зангаров тел. 0 8 87 540613
Отг. по развъдна дейност: Николай Бараков 0898 740735
Асеновград, ул. Момина сълза № 6
Обади се, разпитай за цени и очаквани кученца.
Защо трябва да търсиш куче от развъдник, защо е нужно родословие и откъде НЕ ТРЯБВА да си взимаш домашен любимец - чети по форума - изписани са стотици страници.

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 25 October 2006 - 01:14 PM
Цитат
Що се отнася до лабрадорите - към момента единственият клуб, член на БРФК с право да издава български родословия е този:
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ЛАБРАДОР РЕТРИВЕР
Председател: Павлин Зангаров тел. 0 8 87 540613
Отг. по развъдна дейност: Николай Бараков 0898 740735
Асеновград, ул. Момина сълза № 6
Обади се, разпитай за цени и очаквани кученца.
Защо трябва да търсиш куче от развъдник, защо е нужно родословие и откъде НЕ ТРЯБВА да си взимаш домашен любимец - чети по форума - изписани са стотици страници.
Избрах да си взема кученце от развъдник точно заради стотиците страници в форума.Също и прочетох вечния спор за родословията.
Освен БГРК и НГРК други развъдници знаете ли?Чувал съм че можеш да си осиновиш голдънче .. но нищо повече.Ако знаете нещо повече за това осиновяване моля пишете.

Публикувано: 25 October 2006 - 01:54 PM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 25 October 2006 - 02:22 PM
Чао засега. b)

Публикувано: 25 October 2006 - 08:02 PM
Цитат
Чао засега. b)
Какво ще кажеш за тези-?
Прикачени файлове
-
malkite_na_Zlata___mai_2006.jpg (18.36K)
Брой сваляния: 103
Публикувано: 25 October 2006 - 08:14 PM
Какво за тях? d)
Я да питам аз няколко въпроса за породата.
Някакви по специални грижи изискват ли?
Имам предвид специално към храната тъй като четох,че имало някава болест която се хващала при неправилно хранене .. bl)

Публикувано: 26 October 2006 - 01:52 AM
Цитат
Какво за тях? d)
Имам предвид специално към храната тъй като четох,че имало някава болест която се хващала при неправилно хранене .. bl)
ouu ouu ouu oleeee oleeee oleeee Бе хора - що не почетете малко, ако наистина се интересувате от породата???
Публикувано: 26 October 2006 - 08:27 AM
Първото нещо,с което започнах да се занимавам беше стандарта,след това търсих в гоогле всякаква информация и попаднах тук,видях темата и съм прочела всичките страници,всичко за храненето,извеждането...та дори и какви поводи са подходящи за бебета
Направи си труда,има информация за всичко

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 26 October 2006 - 11:49 AM

Публикувано: 27 October 2006 - 10:07 PM
Цитат
Какво за тях? d)
d) oleeee Тези са мои и си ги виждала на много места-дори и зоомагазини си правят реклама с тях. И за храненето-когато започнеш да го гледаш всяко животинче си има собствен вкус и свои слаби места и НЕ СЕ ГЛЕДА по книги-ако искаш /съвет/
Прикачени файлове
-
2_malkite_na_zlata.JPG (164.08K)
Брой сваляния: 111
Публикувано: 27 October 2006 - 10:13 PM
Цитат
Питай-затова сме тук! 1super
Прикачени файлове
-
7malkite_na_gloriq.jpg (69.02K)
Брой сваляния: 102
Публикувано: 28 October 2006 - 10:25 PM
Прикачени файлове
-
_______27_.jpg (14.39K)
Брой сваляния: 103
Публикувано: 29 October 2006 - 11:51 AM
Току що се прибираме с Кари от разходката ни.Снимах я почти през цялото време и ни беше много забавано дори и в стойка я сложих за да я снимам super best
Ето малко снимчици топли топли от преди 15 минутки
Ето и останалите http://carrie.hit.bg/29.10.2006.txt