Голдън ретривър
Публикувано: 08 November 2004 - 11:21 PM
Публикувано: 09 November 2004 - 10:39 PM
"Az imam labradorka i si q vzeh ot edin razvydnik v gr. Pazardjik.Razvydnika se kazva Gedis Gard Bull,4oveka se kazava Georgi Serafimov,no za syjalenie mu izgubih telefona...Ako mojesh potyrsi nqkade vryzka s nego no edva li mnogo shte ti svali cenata.. :( Probvai! :)"
Някой от вас да знае нещо относно този човек и на каква цена дава лабрадорите?
Публикувано: 10 November 2004 - 12:07 AM
Публикувано: 10 November 2004 - 12:46 AM
Цитат
abe detenze ti naistina ne iskash da se nau4ish ot po golemite...
sled kato si imala nepriatnosti s pokupka na magazin zashto sega pak prepora4vash na horata tova????
1.ku4e ne se kupuva ot magazin..
2.kupuva se ot razvadnik ima dokazan proizhod,otli4no zdravoslovno sastoianie i vinagi mojesh da zvannesh na razvad4ika za pomosht pri kakavto i da e problem....
3. mnogo po evtino e daje ot razvadnik da se kupi ot kolkoto ot magazin....
ne davai molia te pove4e podobni saveti na horata ??

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 10 November 2004 - 04:06 PM
КУЧЕ НЕ СЕ КУПУВА ОТ МАГАЗИН,А ОТ РАЗВЪДНИК!!!!АКО ИСКАТЕ БЕЗПЛАТНО КУЧЕ СЕ ОГЛЕДАЙТЕ И ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ ЛЕСНО!НЯМА НИЩО ЛОШО ДА НАПРАВИТЕ ДОБРО НА ЕДНО БЕЗДОМНО КУЧЕНЦЕ!
п.сИ точно пък от Анимо...
Публикувано: 10 November 2004 - 04:37 PM
Публикувано: 10 November 2004 - 08:04 PM
Цитат
наистина показваш невежество ...
има развадник в българя и то регистриран в международната световна федерация що за глупости говориш ????
в клуба има толкова много красиви кучета....
продължаваи с тъпите си постъпки после не идваи тук да ревеш и се оплакваш че нямаш родословие и не можеш да участваш в изложби ....всъщност всички се запознаха с твоите проблеми произлизащи много ясно от каде.....от покупката ти от магазина...
здравеи и казвали ами много ясно нали ти взимат парите и аз като продам ку4е от моя развъдник казвам здравеи :)))
и естественно и ние работим с ветеринари не с извънземни....
а само ще ти спомена че когато се купува от развъдник кучето е вече с всички поставени ваксини и няма нужда новия собственик да се лута и занимава с неща непонятни за него.....
лошо е че не слушаш хората който са много по големи от теб и имат цял един живот опит в кинологията...а наи-страшното е 4е даже и даваш съвети който са меко казано неадекватни....
остани със здраве ....

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 10 November 2004 - 08:16 PM
Публикувано: 10 November 2004 - 09:20 PM
П.С Има развъдници за голдъни в Б-я има и клуб!Вече имаше едно клубно кучило(през май),а сега до колкото знам се очаквот още две!За лобрадор също има и клуб и развъдници!
Публикувано: 10 November 2004 - 09:54 PM
Цитат
именно в самия клуб ще го намериш там организират даже и обу4ение което е специфи4но за твоята порода мога да ти гарантирам 1000% че ще получиш от там здраво ку4е а това че не искаш да го водиш по изложби няма нищо лошо въпрос на избор ...
но ку4ето ще има родители който ще можеш да видиш и да добиеш представа какво купуваш.защото когато са малки са всички толкова сладки

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 10 November 2004 - 09:58 PM
Цитат
П.С Има развъдници за голдъни в Б-я има и клуб!Вече имаше едно клубно кучило(през май),а сега до колкото знам се очаквот още две!За лобрадор също има и клуб и развъдници!
нори виж че с невежи хора не може да се говори и да им се обясни...
наи - смешното за деня кучето се мъчело по изложби....
точно атичка запо4на да дава съвети кадето всички тук я учеха как да си храни кучето как да го научи да пишка където трябва а сега ве4е и савети дава както ги определих абсолютно НЕАДЕКВАТНИ...
няма да се ядосвам пове4е да правят каквото искат....

MADE IN MEASURE KENNEL