Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#1401 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 February 2008 - 08:51 PM

;)
User's Signature

#1402 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 08:35 AM

E,браво на вас! ;)Това е похвално!Само не искам да си представям каква грижа изискват 7 или повече кученца вкъщи... :rolleyes:Но пък е такава радост! :blink:
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#1403 Потребителят е офлайн   fEnChEtOoO Икона

Публикувано: 23 February 2008 - 09:36 PM

абе някой може ли да ми кае кфа порода е по добре да си зема голдън ретривър сибирско хъски или кокер спаньол ??? а  :Абе, ти чуваш ли ме?!:

#1404 Потребителят е офлайн   maria1979 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 10:01 PM

някои може ли да ми даде телефон за да се свържа с кучета които купуват за водачи понеже чух че изкупуват кучета лабрадори надявам се моята Пами да се намери сред тях няма я вече месец била някаква фондация изкупувала ги и обучавала казаха ми за софия и има ли в други градове и телефоните им бихте ли ми дали предварително благодаря

#1405 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 10:06 PM

Цитат

абе някой може ли да ми кае кфа порода е по добре да си зема голдън ретривър сибирско хъски или кокер спаньол ??? а  :Абе, ти чуваш ли ме?!:

Ами има голяма разлика между трите породи-по-добре първо разучи какво е характерно за тях.+ това не е само за взимане на куче,изискат се страхотни грижи! :-
User's Signature

Качена снимка
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...

#1406 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 23 February 2008 - 10:06 PM

Цитат

Абе ае първо да прочетеш малко форума и след т'ва да задаваш въпроси.

#1407 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2008 - 07:19 PM

Цитат

Ами каквото на тебе ти харесва!! А тука тъй като е тема за ретриивъри аз ще те посъветвам ретриивър  ;D (и щото това са ми любимите кучета ;D)
User's Signature

#1408 Потребителят е офлайн   frodo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 09:29 AM

Цитат

E,браво на вас! ;)Това е похвално!Само не искам да си представям каква грижа изискват 7 или повече кученца вкъщи... :rolleyes:Но пък е такава радост! :blink:

Наскоро си взех второ...виждам че не е чак толкова голяма разликата но ако са повече от 3 мисля че ще полудея...!Обожавам ги и двамата просто ако не им е пригодено всичко става малко кофти...!

#1409 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 09:36 AM

Цитат

Цитат

Наскоро си взех второ...виждам че не е чак толкова голяма разликата но ако са повече от 3 мисля че ще полудея...!Обожавам ги и двамата просто ако не им е пригодено всичко става малко кофти...!

Хей,ти да не си стопанката на Фродо и Айк?! :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1410 Потребителят е офлайн   frodo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 09:43 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Хей,ти да не си стопанката на Фродо и Айк?! :blink:

Точно така аз съм....ако мога да разбера ти кой си ще е мн добре.Или по скоро от къде знаеш имената на мойте кучета...?!  :wub:

#1411 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 09:56 AM

Цитат

някои може ли да ми даде телефон за да се свържа с кучета които купуват за водачи понеже чух че изкупуват кучета лабрадори надявам се моята Пами да се намери сред тях няма я вече месец била някаква фондация изкупувала ги и обучавала казаха ми за софия и има ли в други градове и телефоните им бихте ли ми дали предварително благодаря

Ама твоята Пами не искаш ли да си я задържиж??? Или имаш лабрадорка която е родила и тя е от кучилото???
User's Signature

#1412 Потребителят е офлайн   love_goldens Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Животни,фотография,литература

Публикувано: 02 March 2008 - 02:18 PM

Здравейте!Сигурна съм,че искам куче и то много.Знам,че щом видя голдън сърцето ми трепва.От 2 години искам и мечтая за такова куче.Чета литература,посещавам форуми...Искам да съм добра стопанка,кучето да се чувства добре при мен.Вече го реших-ще си взема голдън.Говорих с хората от голдънския форум/които много уважавам и са наистина отговорни/ за това дали един голдън би се чувствал добре на час и половина дневно разходки/през работните дни/-чести,по по-малко време разпределени и те ми казаха,че е възможно.Вие как мислите?Благодаря Ви предварително за съветите! ;)

#1413 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 March 2008 - 11:27 PM

Ето как се забавляват някои...  :huh:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1414 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 March 2008 - 10:37 AM

Ми така де Буш, трябва да се мине през всяка локва, гьолче, блато и трябва да имаш собственици, които да не се впечатляват особено от това  :yahoo:

Качена снимка

#1415 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 March 2008 - 01:02 PM

Мале, мале, свинчовци, ма па толкова да им е кеф...

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1416 Потребителят е офлайн   maria1979 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2008 - 03:04 PM

Цитат

Цитат

Ама твоята Пами не искаш ли да си я задържиж??? Или имаш лабрадорка която е родила и тя е от кучилото???
не моята пами беше открадната но ми я върнаха на 27 .02 след месец и половина

#1417 Потребителят е офлайн   love_goldens Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2008 - 07:42 PM

Цитат

Цитат

Цитат

не моята пами беше открадната но ми я върнаха на 27 .02 след месец и половина

Добре,че сте я открили!
П.П. Извинявам се,че нахалствам ,но някой може ли да ми отговори но въпроса по-горе??

#1418 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2008 - 08:42 PM

Потърсете в сайта на "Очи на четири лапи": ;)
http://www.e4p-bg.com/
User's Signature

Качена снимка

#1419 Потребителят е офлайн   love_goldens Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2008 - 08:47 PM

Благодаря ти,но имах предвид този въпрос:
"Здравейте!Сигурна съм,че искам куче и то много.Знам,че щом видя голдън сърцето ми трепва.От 2 години искам и мечтая за такова куче.Чета литература,посещавам форуми...Искам да съм добра стопанка,кучето да се чувства добре при мен.Вече го реших-ще си взема голдън.Говорих с хората от голдънския форум/които много уважавам и са наистина отговорни/ за това дали един голдън би се чувствал добре на час и половина дневно разходки/през работните дни/-чести,по по-малко време разпределени и те ми казаха,че е възможно.Вие как мислите?Благодаря Ви предварително за съветите! ".

#1420 Потребителят е офлайн   maria1979 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 07:54 PM

да чустват се много добре стига да го разхождаш всеки ден това е куче което се нуждае от много разходки

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни