Цитат
Та, ушите й не са мръсни, ама в книгата така пише и аз за това питам. Иначе за нокътя ... ми и за него не съм особено сигурна :)
Още утре като се прибера и ще я заведа на цялостен преглед.
Ще се консултирам и за паспорт, защото си нямаме.
Благодаря за отзивчивостта :)
Здравей! :)
Ходихте ли вече на доктор с Тереза и какво се оказа за петите пръсти?
А за почистването на ушите ние специално използваме Epi-Otic на Virbac и сме много доволни. Но за щастие на кучо рядко се налага да го ползваме ;D
А като спомена, че Тереза е своенравна, ще ви се оплача как и моят дивак всеки път ми скроява по някой номер :( Когато е на повод слуша, защото знае, че няма къде да ходи, но пусна ли го... :rolleyes: Много добре знае кое какво значи и какво трябва да направи при определена команда, но (особено когато е в "игриво" настроение) не изпълнява напук! Гледа ме с един нагъл, хитър поглед, все едно ми казва "Ше праа к'вот' си искам" и търчи насам-натам, за да не мога да го докопам ;D
А като беше по-мъничък страшно слушаше... но за определен период го "изпуснахме", а може и вече да го е "хванал пубертетът" и на моменти ме вбесява :mazohist: От известно време съм по-строга и си припомняме кой всъщност е шефът B) и как трябва да се държим, но бая хляб имаме да изядем още. Надявам се и с възрастта да поулегне малко, но дотогава има мноооого време ;D
П.П. И аз се регистрирах в
http://bulgoldens.com/forum, още преди няколко дни, но все още не съм одобрена :(