Голдън ретривър
Публикувано: 19 May 2008 - 11:17 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 May 2008 - 01:07 PM
Миии като много глупави хора, го взех от магазин. Няма родословие, но не смятам да го развъждам, нито да го водя по изложби, въпреки че е на мама най-хубавия ;D. Затова и родословието не е толкова важно за мен. А за породата... ами влюбена съм в тези кучето от години. Чела съм много за тях и ме удивява интелекта който притежават, и изобщо благия характер. Моето куче в това отношение е един чистопороден голдън. Много е мил и любвеобилен (понякога лае хората които не харесва, но освен мен не е хапал никои друг, а мен ме охапа, докато се опитвах да му сложа капки за уши и го бях стресирала много). Веднага прилагам снимка за да видите мойто шушонче :)
Публикувано: 31 May 2008 - 09:47 AM
Цитат
Роксана е страхотна!! :blink: :wub: :yahoo:
:izcherven: Благодаря :yahoo:
Имам въпрос :rolleyes: Хубаво ли е да се дава на кучето сол? По книгите пише храната им да не съдържа подправки, но едни познати които гледат кучета от много години казват, че е добре (става въпрос да се слагат в "манджата" която им правим (на рокса и на котето)) - за да пие повече вода и за да не се обезводнява :sos:
Цитат
абе последната снимка ми е позната (маи бях там) :P :izcherven: :samodovolen:
Абе, че беше беше ;D :drugarche: :Танц:

Публикувано: 31 May 2008 - 08:28 PM
Цитат
Имам въпрос :rolleyes: Хубаво ли е да се дава на кучето сол? По книгите пише храната им да не съдържа подправки, но едни познати които гледат кучета от много години казват, че е добре (става въпрос да се слагат в "манджата" която им правим (на рокса и на котето)) - за да пие повече вода и за да не се обезводнява :sos:
Аз навсякъде съм чела, че всякакви подправки, включително и най-вече сол, е препоръчително да се избягват. А и според мен няма никаква логика кучето да се обезводнява, при положение, че има вода на разположение постоянно. То си знае нуждите :)
Цитат
Имам и един въпрос. Скоро чух, че имало много тъмно, шоколадово, кафяв голдън, вярно ли е?
Не, по стандарт такъв цвят не е допустим.
И Роксана, и Макс ми приличат на моя Бенджи Макар да са различни по цвят, нещо в муцунките ми напомня на него :)
Публикувано: 01 June 2008 - 10:48 AM
Аз не разбрах за тъмен, шоколадов, кафяв или комбинация от трите цвята голдън питаш?
Публикувано: 01 June 2008 - 09:52 PM
Аз за първи път чувам за шоколадови голдъни, може и да има. Ама аз си харесвам тези цветове, които ги има в стандарта :palec:

Вход

Горе
Цитиране +