Голдън ретривър
Публикувано: 21 July 2008 - 10:27 PM
Просто питах за имена на някои развъдници за голдъни за да мога да преценя ! И казах "АКО НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВАМ" !!! :-

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 22 July 2008 - 09:36 AM
Цитат
Извинете за неосведомеността ми, но на какви промивки трябва да ходи мъжкото куче всеки месец?
Цитат
Това много ме изкефи :->)
Публикувано: 22 July 2008 - 09:54 AM
Цитат
Ами да де, ще си вземеш женски голдън с родословие и като порасне, ще го заплодиш ;D
А родителите ти съгласни ли са да си вземете голдън /още един/, да го заплождате и т.н... :-
Цитат
Да искам, но е друг въпроса, че и майка ми иска и е съгласна да го направим.

Публикувано: 22 July 2008 - 10:06 AM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 22 July 2008 - 10:26 AM
Цитат
Цитат
Ами да де, ще си вземеш женски голдън с родословие и като порасне, ще го заплодиш ;D
А родителите ти съгласни ли са да си вземете голдън /още един/, да го заплождате и т.н... :-
Цитат
goldroks, аз защо ли като чета, за да още нещо се сещам... ами какво ли ще стане, когато се вземе другата голдънка и ...... след време си има малки.....тя ще стане "животът на Софи", а с Хана, какво, вече няма да е толкова красива и ....т.н. в този ред на мисли......сещайте се сами ;)
Публикувано: 22 July 2008 - 10:47 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
goldroks, аз защо ли като чета, за да още нещо се сещам... ами какво ли ще стане, когато се вземе другата голдънка и ...... след време си има малки.....тя ще стане "животът на Софи", а с Хана, какво, вече няма да е толкова красива и ....т.н. в този ред на мисли......сещайте се сами ;)
И това :( Напомня ми на Ето този пост...
Цитат

Публикувано: 22 July 2008 - 10:58 AM
Цитат
Хана не седи през повечето време вързана ! Понякога я връзваме !
Примерно като вали дъжд защото нашият шемет се крие под навеса , но там прокапва и после е мокра или когато баба ми и дядо ми печът ракия на казан и Хана (любопитката) си вре носа в огъня и един път си го изгори ! Иначе си е пусната :)
А за този малкият голдън И НЕГО ЩЕ ГО ВРЪЗВАМЕ КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД ИЛИ ПЕЧЕМ РАКИЯ :) Иначе той докато е малък до 3 месечна възраст ще е вътре в нас :)

Публикувано: 22 July 2008 - 11:03 AM
Ето ви един пример : Ако си ободета двата здрави пръста на ръката кой повече ще ви заболи !? :- И двата по-равно :) Никога няма да оставя Хана на заден план! Те ще са като сестрички ! Хана голямата кака а малкото голдънче бебето :) И двере винаги ще ги обичам по-равно ! Естесвено като другото е по-малко ще му обращам от начало повече внимание , но след това и двете ще ги обичам по-равно :) :wub:

Публикувано: 22 July 2008 - 11:05 AM
Цитат
Цитат
Хана не седи през повечето време вързана ! Понякога я връзваме !
Примерно като вали дъжд защото нашият шемет се крие под навеса , но там прокапва и после е мокра или когато баба ми и дядо ми печът ракия на казан и Хана (любопитката) си вре носа в огъня и един път си го изгори ! Иначе си е пусната :)
А за този малкият голдън И НЕГО ЩЕ ГО ВРЪЗВАМЕ КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД ИЛИ ПЕЧЕМ РАКИЯ :) Иначе той докато е малък до 3 месечна възраст ще е вътре в нас :)
И все пак ще стои на двора... :- Постоянно когато порастне...

Публикувано: 22 July 2008 - 11:14 AM
Хана вътре от малка не иска да седи !
Като е невън ще се разхожда из двора който хич не е малък !
С как си ще е ! Просто ще му е по-добре навън !
За по-едрите породи е по-добре навън не за всички за за повечето ДА ! :)

Публикувано: 22 July 2008 - 11:21 AM

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 22 July 2008 - 11:26 AM

Публикувано: 22 July 2008 - 11:31 AM
Имам питане. Вчера вечетрта се разхождахме в парка-аз, майка ми и кучо. Беше се стъмнило, но беше добре осветено, а и имаше много хора. Както си караме (и с колела бяхме), Роксана започна да ръмжи, да лае и да се ежи. Помислихме, че го прави на една немска овчарка която беше пред нас, но когато се разминавахме, само погледна към нея и продължи да се държи по същия начин :rolleyes: :o Имате ли идея какво толкова я е ... ядосало?

Публикувано: 22 July 2008 - 10:55 PM
МОД: Темата е такава, каквато я направите. Но е факт - Софи-Хана е на път да стане най-старателният флъдър на форума.

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 23 July 2008 - 08:50 AM

Публикувано: 23 July 2008 - 09:56 AM
На 15 Юни 2008г. се родиха 8 здрави кученца в развъдник by Victoria's Goldens, 6 мъжки и 2 женски.
Връзката е направена според всички изисквания на Български Голдън Ретривър Клуб. Родителите имат всички необходими медицински изследвания .
Кученцата са с идентификационен микрочип, родословия и поставена 1ва ваксина.
Баща Multi Champion Nyiregihazi Jager Ibrahim Topsi
Ch. BGR, MKD, YUG, Balkan JCH, 6xBOG, 2xBOG-II, 3xBBG-III, BIS-II, BIS-III, 3xBISj, BISS, 7xBJ, 11xBOB, BOBS, 11xBOS, BOSS, 16xCAC, 6xCACIB, Club Ch., 8xCW, Gr. Ch, JCH, R.CACIB, working certificate
HD 0
Eyes- clear

Майка - Abigail of Anavy
2xCAC, BOB, BOG-II
HD-B
Eyes - clear

Подробности за кучилото и снимки на бебетата можете да видите на :
http://bulgoldens.co...opic.php?t=1012
За всякаква информация относно кучилото, можете да се обаждате на тел: 0896726642 Стефи