Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#1661 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 July 2008 - 10:27 PM

Значи не искате Хана да си има малки тъй като няма родоалвие ! Когато искам да си взема друго куче първо не съм сппоменавала нещо за развъждане goldroks  ми казва как стоели нещата ! Да питам goldroks дали иска Роксан да има малки (от родослвен мъжки ) На всеки стопанин му се иска да има малки пухкави топченца! Независимо дали са с родослвовие или не ! Ако ще си взимам друго голдънче ще е родослвно и няма да е мъжко, а женсо!

Просто питах за имена на някои развъдници за голдъни за да мога да преценя ! И казах "АКО НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВАМ" !!!  :-
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#1662 Потребителят е офлайн   Dara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 09:36 AM

Цитат

Всеки месец ходи на преглед и промивки, както предполагам и всички мъжки кучета.

Извинете за неосведомеността ми, но на какви промивки трябва да ходи мъжкото куче всеки месец?

Цитат

Повече е ретривар от колкото голден  много е бял,а голдена му е само по ушите и малко гърдите

Това много ме изкефи  :->)

#1663 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 09:54 AM

Цитат

Независимо дали са с родослвовие или не ! Ако ще си взимам друго голдънче ще е родослвно и няма да е мъжко, а женсо!

Ами да де, ще си вземеш женски голдън с родословие и като порасне, ще го заплодиш ;D
А родителите ти съгласни ли са да си вземете голдън /още един/, да го заплождате и т.н... :-

Цитат

Да питам goldroks дали иска Роксан да има малки (от родослвен мъжки ) На всеки стопанин му се иска да има малки пухкави топченца!

Да искам, но е друг въпроса, че и майка ми иска и е съгласна да го направим.
User's Signature

#1664 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 10:06 AM

Да!Говорела съм с родителите ми и те са съгласни да си вземем още един за моя рожден ден на 24 септември или за коледа ! Защото наистина ще ни станат много кучетата Хана , Далматинката , Маламута,Кучето на пра баба ми като си дойде от село за зимата и това малкото  :rolleyes: Но сме решили вече , че ще си вземем голдънче :) И затова ви питах за развъдници за Голдъни в БГ !
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#1665 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 10:25 AM

И този голдън ли ще стои на двора и вързан като Хана? :(
User's Signature

#1666 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2008 - 10:26 AM

Цитат

Цитат

Независимо дали са с родослвовие или не ! Ако ще си взимам друго голдънче ще е родослвно и няма да е мъжко, а женсо!

Ами да де, ще си вземеш женски голдън с родословие и като порасне, ще го заплодиш ;D
А родителите ти съгласни ли са да си вземете голдън /още един/, да го заплождате и т.н... :-

Цитат

Да питам goldroks дали иска Роксан да има малки (от родослвен мъжки ) На всеки стопанин му се иска да има малки пухкави топченца!

goldroks, аз защо ли като чета, за да още нещо се сещам... ами какво ли ще стане, когато се вземе другата голдънка и ...... след време си има малки.....тя ще стане "животът на Софи", а с Хана, какво, вече няма да е толкова красива и ....т.н.  в този ред на мисли......сещайте се сами  ;)
User's Signature

Качена снимка

#1667 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 10:47 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

goldroks, аз защо ли като чета, за да още нещо се сещам... ами какво ли ще стане, когато се вземе другата голдънка и ...... след време си има малки.....тя ще стане "животът на Софи", а с Хана, какво, вече няма да е толкова красива и ....т.н.  в този ред на мисли......сещайте се сами  ;)

И това :( Напомня ми на Ето този пост...

Цитат

и трите са момичета, много ги обичам, ама станаха много, ядат все пак и акат  Cry ще трябва да се лиша от едното  Cry  мелеза сигурно ще си отиде, ще му намеря добър стопанин, някоя самотна баба може би  cool

User's Signature

#1668 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2008 - 10:53 AM

Цитат

и трите са момичета, много ги обичам, ама станаха много, ядат все пак и акат  Cry ще трябва да се лиша от едното  Cry  мелеза сигурно ще си отиде, ще му намеря добър стопанин, някоя самотна баба може би  cool

Това тя ли го е казала?!!!!!????
User's Signature

Качена снимка

#1669 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 10:56 AM

Не, но май накрая ще стане нещо такова :-
User's Signature

#1670 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 10:58 AM

Цитат

Хана не седи през повечето време вързана ! Понякога я връзваме !
Примерно като вали дъжд защото нашият шемет се крие под навеса , но там прокапва и после е мокра или когато баба ми и дядо ми печът ракия на казан и Хана (любопитката) си вре носа в огъня и един път си го изгори ! Иначе си е пусната :)
А за този малкият голдън И НЕГО ЩЕ ГО ВРЪЗВАМЕ КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД ИЛИ ПЕЧЕМ РАКИЯ :) Иначе той докато е малък до 3 месечна възраст ще е вътре в нас :)
User's Signature

#1671 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 11:03 AM

Никога не бих сложила Хана на задн план  :o :huh: :-
Ето ви един пример : Ако си ободета двата здрави пръста на ръката кой повече ще ви заболи !?  :- И двата по-равно :) Никога няма да оставя Хана на заден план! Те ще са като сестрички ! Хана голямата кака а малкото голдънче бебето :) И двере винаги ще ги обичам по-равно ! Естесвено като другото е по-малко ще му обращам от начало повече внимание , но след това и двете ще ги обичам по-равно :)  :wub:
User's Signature

#1672 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 11:05 AM

Цитат

Цитат

Хана не седи през повечето време вързана ! Понякога я връзваме !
Примерно като вали дъжд защото нашият шемет се крие под навеса , но там прокапва и после е мокра или когато баба ми и дядо ми печът ракия на казан и Хана (любопитката) си вре носа в огъня и един път си го изгори ! Иначе си е пусната :)
А за този малкият голдън И НЕГО ЩЕ ГО ВРЪЗВАМЕ КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД ИЛИ ПЕЧЕМ РАКИЯ :) Иначе той докато е малък до 3 месечна възраст ще е вътре в нас :)

И все пак ще стои на двора... :- Постоянно когато порастне...
User's Signature

#1673 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 11:14 AM

За тази порода кучета е по-добре навън !
Хана вътре от малка не иска да седи !
Като е невън ще се разхожда из двора който хич не е малък !
С как си ще е ! Просто ще му е по-добре навън !
За по-едрите породи е по-добре навън не за всички за за повечето ДА ! :)
User's Signature

#1674 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 11:21 AM

Добре,бе,хора!Какво наливате масло в огъня и от двете страни?!От един месец спорите за едно и също нещо-еми като виждате ,че нищо не се получава,няма смисъл да продължавате.На мен лично ми е много неприятно да отварям темата за тези приказни кучета,ама само да чета кой кого хванал за гушата... :huh: :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#1675 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 11:23 AM

Един път ни предупреди МОД да не стане пак,но по сериозно  :(

#1676 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 11:26 AM

Аз просто се защитавам ! И аз съм на същото мнение да спрем да се караме нали имаме едни и същи кучета ! И наистина да спрем да не стане така че да заключат темата  :rolleyes:
User's Signature

#1677 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 11:31 AM

Ок, аз спирам ;)
Имам питане. Вчера вечетрта се разхождахме в парка-аз, майка ми и кучо. Беше се стъмнило, но беше добре осветено, а и имаше много хора. Както си караме (и с колела бяхме), Роксана започна да ръмжи, да лае и да се ежи. Помислихме, че го прави на една немска овчарка която беше пред нас, но когато се разминавахме, само погледна към нея и продължи да се държи по същия начин :rolleyes: :o Имате ли идея какво толкова я е ... ядосало?
User's Signature

#1678 Потребителят е офлайн   mi6eto_i_ashley Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Retrievers, AGILITY
Публикувано: 22 July 2008 - 10:55 PM

Аз не мога да разбера защо някой не разчисти темата, а Софи-Хана да я предупредят МОДовете и да спре да пише безсмислени постове!!!  :huh: Стана е*а си скучната тема в която пише едно дете и всички му отговарят като на възрастен!  :rolleyes:

МОД: Темата е такава, каквато я направите. Но е факт - Софи-Хана е на път да стане най-старателният флъдър на форума.
User's Signature

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!
Качена снимка

#1679 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 08:50 AM

Добре спирам ! Просто исках породата да е по-нагоре в редовете ! Извинявам се много !  :kisel:
User's Signature

#1680 Потребителят е офлайн   Dara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 09:56 AM

Не зная дали в тази тема мога да пускам такава информация. Ако е против правилата на форума, моля модераторите да я изтрият

На 15 Юни 2008г.  се родиха 8 здрави кученца в развъдник by Victoria's Goldens, 6 мъжки и 2 женски.
Връзката е направена според всички изисквания на Български Голдън Ретривър Клуб. Родителите имат всички необходими медицински изследвания .
Кученцата са с идентификационен микрочип, родословия и поставена 1ва ваксина.

Баща Multi Champion Nyiregihazi Jager Ibrahim Topsi

Ch. BGR, MKD, YUG, Balkan JCH, 6xBOG, 2xBOG-II, 3xBBG-III, BIS-II, BIS-III, 3xBISj, BISS, 7xBJ, 11xBOB, BOBS, 11xBOS, BOSS, 16xCAC, 6xCACIB, Club Ch., 8xCW, Gr. Ch, JCH, R.CACIB, working certificate
HD 0
Eyes- clear

Качена снимка

Майка - Abigail of Anavy
2xCAC, BOB, BOG-II
HD-B
Eyes - clear

Качена снимка

Подробности за кучилото и снимки на бебетата можете да видите на :

http://bulgoldens.co...opic.php?t=1012

За всякаква информация относно кучилото, можете да се обаждате на тел: 0896726642 Стефи

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни