Голдън ретривър
Публикувано: 29 August 2008 - 10:28 PM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 29 August 2008 - 10:33 PM
Цитат
Възможно е ;D
Публикувано: 30 August 2008 - 02:23 PM

Публикувано: 31 August 2008 - 08:10 PM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 02 September 2008 - 07:13 AM
Родители:
баща: SWANAVLY SILVER JASPER майка: AURORA VICTORIA OF GOLDIKA
При интерес се свържете с мен на ел. ми поща: orilmoril@gmail.com
Публикувано: 02 September 2008 - 08:53 AM
Публикувано: 02 September 2008 - 08:45 PM
Цитат
Благодаря на всички,които се отзоваха на моя призив. Сигурен съм,че тази доброта ще им се върне един ден.Това прекрасно и любезно куче намери своя нов дом при едно изключително симпатично младо семейство от София. Да им пожелаем дълги години щастлив съвместен живот :wub:
Публикувано: 02 September 2008 - 08:50 PM
Публикувано: 03 September 2008 - 11:04 AM
От няколко дни търся форум в който да се регистрирам,тъй като от два дни си имама бебе Голден Ретривър.
Казва се Рутер,на галено Рот.В момента е на 2.5 месеца.Минали са две ваксини и ни предстой трета на 10 септември,след което почваме да излизаме навън.Прочетох мненията ви за къпането,мисля да го изкъпя след третата ваксина.
Исках да попитам,понеже преди него имах куче порода Коли,за нея ми казаха да и дам дебело дърво от липа което да дъфче и вършеше чудесна работа.Но сега ме е страх да дам на Рот,да не би да се задави с някоя треска от пръчката.Всичките видоде кокали от магазина не вършат работата,ходи и дъфче,масата и столовете от дърво.
И ако моеже някой да ми каже по колко пъти на ден да го храня и каква храна да му давам.В момента го храня със Royal canin от 2 до 15 месеца и му давам по 250 грама три пъти на ден! Малко ли е количеството,кученцето е малко дебело,стопаните от който го взехме са ги хранили много във лигени са сипвали и са ги пускали.
Публикувано: 03 September 2008 - 11:14 AM
http://bulgoldens.com/forum/index.php, там ще намериш отговори на въпросите си :blink:
Поздрави!
Публикувано: 03 September 2008 - 11:53 AM
Цитат
http://bulgoldens.com/forum/index.php, там ще намериш отговори на въпросите си :blink:
Поздрави!
ФОРУМА СИ Е ДОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Новини от фронта:
1.Роксана е разгонена :P
2.След много битки беше вкарана в банята и изкъпана B)

Публикувано: 03 September 2008 - 11:57 AM
Цитат
Поздрави!
За този форум чакам вече,няколко дни администратор да ми активира акаунта.И почти съм им сърдита и мисля да не влизам :blink:
Публикувано: 03 September 2008 - 12:14 PM
Публикувано: 03 September 2008 - 12:51 PM
Цитат
T.e. ти одобряваш регистрациите така ли? Или аз не разбирам? И ако е така сега трябва да чакам друго писмо с което да си активирам акаунта там. :rolleyes: ;)
Публикувано: 03 September 2008 - 03:01 PM
Цитат
Цитат
T.e. ти одобряваш регистрациите така ли? Или аз не разбирам? И ако е така сега трябва да чакам друго писмо с което да си активирам акаунта там. :rolleyes: ;)
Това забавяне сигурно е било защото вече няколко седмици форума беше бъгнат ;), но сега всичко е ок :yahoo:
ИМАМ СТРАХОТНА НОВИНА!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: РОКСАНА НЯМА ДИСПЛАЗИЯ-КАТО ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИЯ И ДЕН КОЙТО БЕШЕ МИНАЛИЯ ДЕН /ВЕЧЕ Е НА 2 ГОДИНИКИ :wub:/! ДНЕС МАМА СЕ Е ОБАДИЛА НА ЛЕКАРЯ КОЙТО ТОГАВА БИЛ В ОТПУСК И КАЗАЛ, ЧЕ САМО НА ЕДНАТА СТАВА ИМА НАЙ-ЛЕКАТА СТЕПЕН, А ДРУГИТЕ СА НАПЪЛНО ДОБРЕ :yahoo: КАК СЕ БЯХ ОПЛАШИЛА КАТО НИ КАЗАХА, ЧЕ ИМА ВИСОКА СТАПАН... НАПРАВО МИ ИДВА ДА И СКЪСАМ ДИПЛОМАТА НА "ЛЕКАРКАТА" КОЯТО НИ КАЗА ТОВА :angry:... ТАКИВА МИСЛИ МИ МИНАХА ПРЕЗ ГЛАВАТА, НО ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е ДОБРЕ :wub:

Публикувано: 03 September 2008 - 03:38 PM