Голдън ретривър
Публикувано: 08 September 2008 - 11:16 AM
Цитат
Сложила съм агресивно в скоби, защото имам предвид "доминантно или агресивно". В никакъв случай не е едно и също! ;) Ето един такъв пример - Брайтли. Жалко, че в БГ няма такъв тест. За мен това е толкова важно, колкото и изследванията за ТД!
Публикувано: 09 September 2008 - 09:46 AM
Цитат
Хихихи колко смешничко спинка.Много готино.Как заемат тези пози и дори им е удобно да спят :huh: :yahoo: ;D
Публикувано: 09 September 2008 - 11:13 AM
Цитат
Добра идея ли е да го науча със този звук да изпълнява команда "ела тук".
Не съм особено запозната, но ако някой път си забравиш свирката, ще трябва да го гониш или? По-добре със команда и награда+похвала ;)
Роксичка още щом види, че си свалям от кръста повода /връзвам го за мен за да не го нося в ръце/ и идва ;)

Публикувано: 09 September 2008 - 11:28 AM
Цитат
Цитат
Не съм особено запозната, но ако някой път си забравиш свирката, ще трябва да го гониш или? По-добре със команда и награда+похвала ;)
Роксичка още щом види, че си свалям от кръста повода /връзвам го за мен за да не го нося в ръце/ и идва ;)
Ами освен свирката ще казваш и "ела тук" зада не ти се налага да я гониш ако забравиш свирката случайно.Или пък може свирката да се използва само зада привлечеш вниманието на кучето.
Не знам! Мисля да си взема свирка и да видим какво ще се получи. :blink:
Публикувано: 09 September 2008 - 11:32 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Ами освен свирката ще казваш и "ела тук" зада не ти се налага да я гониш ако забравиш свирката случайно.Или пък може свирката да се използва само зада привлечеш вниманието на кучето.
Ами защо пък да не използваш и само ела тук :P А за да и привлечеш вниманието трябва и името да казваш, при което кучето трябва да се обърне ;)

Публикувано: 09 September 2008 - 11:45 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ами защо пък да не използваш и само ела тук :P А за да и привлечеш вниманието трябва и името да казваш, при което кучето трябва да се обърне ;)
Ами той е още малък сега вкъщи се обръща на името си,идва когато му кажеш,но си мисля че навън нещата ще са различни.
Публикувано: 09 September 2008 - 12:58 PM
Гранулки храна или спецялни лакомства.Аз съм му купила шоколад с калзий за бебета сега и той много го харесва.Жената от магазина каза след ядене да му даваме по една плочка. И мисля като почнем да излизаме това да е тайното ми оръжие или има едни бисквитки много добре ми изглеждат на мен лично ;D ;)
Публикувано: 09 September 2008 - 02:35 PM
А иначе като беше малка... леле вие ни засрамихте с тези специялни лакомства, работи... ;D Хляб... тя просто обожава хляб и носехме по една филийка в джоба като се наложи ;D

Публикувано: 09 September 2008 - 03:17 PM

Публикувано: 10 September 2008 - 04:07 PM
Публикувано: 10 September 2008 - 04:55 PM
Но това ако не се лъжа се проявява рядко.Заведи я на лекар.