Голдън ретривър
Публикувано: 15 October 2008 - 06:22 PM
Е много яки снимки,браво :yahoo: :wub:
Публикувано: 16 October 2008 - 06:51 PM
Да не сте ни забравили с Нушанка ;D Ето малко пРесни снимки на мен и Ханка-Лошотанка ;D

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 17 October 2008 - 08:20 AM
Да не се забравихме и ние?! :blink:
Ето ни отново! Връхлитаме форума със пълна сила /снимки/ 8) Фотото вече е горе-долу наред (не напълно за жалост :evil: ) и снимковия материал е налице! Ето пресни вчерашни снимки да ни видите :P
Една снимка която много си харесвам:

"Щастлива от живота"

Естествено няма как да се мине и без някоя физиономия :oops:

А тук е със едно кученце с което падна голяма игра 8)

Ето ни отново! Връхлитаме форума със пълна сила /снимки/ 8) Фотото вече е горе-долу наред (не напълно за жалост :evil: ) и снимковия материал е налице! Ето пресни вчерашни снимки да ни видите :P
Една снимка която много си харесвам:

"Щастлива от живота"

Естествено няма как да се мине и без някоя физиономия :oops:

А тук е със едно кученце с което падна голяма игра 8)

Публикувано: 18 October 2008 - 03:46 PM
Здравейте!Имам един проблем с моето голдънче!!!Водих го на ветеринари и нищо,пак не се оправя.Единият вика че нищо му няма,а другият първо ми каза че има пърхот после като му го заведох пак ,ми каза че има алергия към някоя храна,но и той не може да каже към каква. Та симптомите са:бели му се кожата и падат люспи, постоянно се чеше-не спира,горкичкото направо се измъчва :'( . Ако някой знае какво му е моля да ми каже,защото страшно много искам то да се оправи :'( !!!
Публикувано: 18 October 2008 - 11:31 PM
На Бенджи също му се белеше кожата на големи люспи и ръсеше навсякъде из вкъщи. Давахме му какви ли не витамини, хапченца, гелове и не-знам-си-какви още глупости. Ефект - никакъв. Спрях да го къпя с шампоан и "пърхотът" спря. И това при положение, че не съм ползвала някакви шампоани от сорта на "Мистър Бау", примерно, а такива на добри "кучешки" марки.
Колко често го къпете и с какво?
Дано и при вас това да е проблемът, защото е най-лесният за решаване ;)
Колко често го къпете и с какво?
Дано и при вас това да е проблемът, защото е най-лесният за решаване ;)
Публикувано: 20 October 2008 - 07:59 PM
Къпим го с шампоан против сърбеж предписан от ветеринарялкъпя го веднъж в месеца.Кучето ми е на 4 месеца.като го изкъпах за първи път се наложи на другия ден пак да го изкъпя защото целият се беше изцапал страшно много.Сега на 30 пак ще го къпя.Ако има подобрения ще пиша!
Публикувано: 25 October 2008 - 04:24 PM
Цитат
Коя храна е най добра за Голдън ретривъри?Храних го с Royal Canin но сега реших да разнообразя и го храня с консерви на Chappy и Darling.Храня го по два някой път и три пъти на ден.Какво още може да яде?
veronika не всичко е "най-добро" за голдъна. Все пак не може да се храни само с плодове ;)
Гранулите Роял Канин са по-добри от консерви на Chappy и Darling /но са вярно и доста по-скъпи/.
Ето тук може да попрочетеш малко: http://dog.bg/forum/index.php/topic,625.0.html тук също: http://dog.bg/forum/...ic,16479.0.html .
Сега има и нова храна на Роял Канин която е специялно за голдъни :blink:

Публикувано: 25 October 2008 - 07:23 PM
До колкото знам чушките обаче не са полезни за кучетата... поне така казват. Не знам вече... ние и даваме ориз със пилешки шийки и някой форумци постоянно се карат, че не трябвало да се дават, но ние сме от една година на това+Роял и сме си напълно добре :-