Голдън ретривър
Публикувано: 06 December 2008 - 01:04 PM
Цитат
Ооо, имало е :blink: Изглежда iglika не е пуснала тук снимките, така, че ще си позволя да копирам мнението и от голдънския форум :blink:
________________________________________________________________________________
_
Шоуто днес беше много забавно и приятно. Благодарим на спонсорите ни от Хилс за прекрасните награди. Всечки участник получи чантичка за лакомства на Хилс, а победителите купи, храна от Хилс и играчки от магазин Зооленд в кв Дианабад.
Ето ги и победителите

Първо място Фрея, която се представи на ниво. На второ място Хана с изключително чаровната си водачка Софи. на трето място лабрадора Себастиян.
Ето ги и двете победителки на ревюто

Повече снимки тук
http://www.bgphoto.n...;AlbumId=125516
Тук пък са снимките на Деси ( mora )
http://www.unique-le...etrievers_Show/
Благодарим на всички които ни подкрепиха за участието, на пролет ще се забавляваме отново и се надявам за тогава да сте по-мотивирани и подготвени.
________________________________________________________________________________

Публикувано: 13 December 2008 - 09:47 AM
Цитат
Добре дошли тук. ;D :Танц:
Цитат
Ех, всички искаме да имаме кучета с такава козина, ама :kisel: ...:

Публикувано: 13 December 2008 - 01:18 PM
Цитат

Всъщност, аз не искам моето куче да има така козина! :o Замисляла ли се как куче с подобна козина ще извършва работата, за която е селектирана?!?
Публикувано: 13 December 2008 - 06:34 PM
Всъщност не се изразих точно с това "всички" за което се извинявам, но много от собствениците на голдън бих искали кучето им да има подобна козина, което мисля е много трудно-постижимо. :Танц:

Публикувано: 14 December 2008 - 10:28 AM

Кучето от снимката е на 12 години!
И голдъна апортира от вода ;) На терени като този, дали кучето от твоята снимка няма да има проблеми с толкова много и тежка козина?

Много може още да се пише по темата, но с 2 думи, нищо прекалено не трябва да има в една порода, а винаги трябва да се акцентира на баланса.
Публикувано: 14 December 2008 - 10:50 AM

Публикувано: 14 December 2008 - 12:23 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 December 2008 - 06:05 PM
Цитат
Съдейки по линка е американско развъждане :Бляк!: Било и изложбено, пак не е ОК.
Хубава рисунка!
Публикувано: 14 December 2008 - 08:58 PM
КЛИПЧЕ в памет на неговия предшественик - Moondust Sandman - Eрик
Публикувано: 14 December 2008 - 09:12 PM
Гледах клипчето на Moondust Sandman...малкият сега е звездичка на небето - R.I.P.

Вход

Горе
Цитиране +