Голдън ретривър
Публикувано: 13 December 2008 - 06:34 PM
Всъщност не се изразих точно с това "всички" за което се извинявам, но много от собствениците на голдън бих искали кучето им да има подобна козина, което мисля е много трудно-постижимо. :Танц:

Публикувано: 14 December 2008 - 10:28 AM

Кучето от снимката е на 12 години!
И голдъна апортира от вода ;) На терени като този, дали кучето от твоята снимка няма да има проблеми с толкова много и тежка козина?

Много може още да се пише по темата, но с 2 думи, нищо прекалено не трябва да има в една порода, а винаги трябва да се акцентира на баланса.
Публикувано: 14 December 2008 - 10:50 AM

Публикувано: 14 December 2008 - 12:23 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 December 2008 - 06:05 PM
Цитат
Съдейки по линка е американско развъждане :Бляк!: Било и изложбено, пак не е ОК.
Хубава рисунка!
Публикувано: 14 December 2008 - 08:58 PM
КЛИПЧЕ в памет на неговия предшественик - Moondust Sandman - Eрик
Публикувано: 14 December 2008 - 09:12 PM
Гледах клипчето на Moondust Sandman...малкият сега е звездичка на небето - R.I.P.
Публикувано: 15 December 2008 - 11:00 PM
божеее, мили хора, така се радвам, че ви харесва и ерко и сайта!!!
ако знаете колко се тутках докато го правя!
хем го майсторя, хем се ядосвам - викам си - тоя сайт - аз и ерик ще си го гледаме!
показвам му го - той зяпа и се протяга да го чеша - викам му - ще ти дам аз на теб един сайт! нищо не вдяваш! :P
благодаря ви за коментарите!!!
Публикувано: 19 December 2008 - 08:24 PM
Цитат
хехехе!!!! видях ги аз бандидите! само чувам чудни думи за тях :)
мира, няма други такива мили дребосъци!!! :yahoo:
да са ти живи и здрави, мили и чаровни!!!
поздрави на голямата бебешка банда и весела коледа!!!
Публикувано: 24 December 2008 - 12:30 AM
Публикувано: 24 December 2008 - 12:43 AM
Цитат
Защо не кажете името? Така ще помогнете на други хора да не си купуват куче от там. След като не мислите, че животните там се гледат добре не искате ли да предпазите потенциалните купувачи за в бъдеще?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 24 December 2008 - 01:15 PM
Публикувано: 24 December 2008 - 01:34 PM
Цитат
Това, което мен ме притеснява, е че казвате развъдник, дума, нарицателно име, което означава отговорен човек, който знае как се развъждат и отглеждат кучета, който знае как да запази една порода и как да отгледа социализирани, спокойни и здрави бебета.
Според мен вие не сте взели кучето си от такъв развъдник, а от прекупвач, който просто е използвал тази дума или от някой, който ги гледа в задния си двор, в клетки за пари.
Т.е. "петните" думата развъдник, а мисля, че нямате точна представа какво значи точно това.
Цитат

Публикувано: 24 December 2008 - 02:59 PM