Голдън ретривър
Публикувано: 30 January 2009 - 03:24 PM
Цитат
Ами попринцип е различно.
Не зависи от цвета, а от условията за отглеждане. Дали кучето е по-светло или по-тъмно, не се отразява на космената покривка. :blink:
Не зависи от цвета, а от условията за отглеждане. Дали кучето е по-светло или по-тъмно, не се отразява на космената покривка. :blink:
:palec: Ако кучето се гледа на двор естествено ще има по-гъста и дълга козина, а и гените си казват думата.

Публикувано: 01 February 2009 - 06:30 PM
Гени... Всичко е гени :palec: Козината на Голдън живеещ навън е по-странна на пипане от тази на домашния Голдън :kuchence: Няма да стане по-дълга или по-гъста като на някой силно окосмен голдън. Ще е просто НЕГОВАТА СИ, но по-различна- зимата по-гъста, лятото по-дълга... Супер относително.
Ето снимки на Ашли:
В доста плешив вариант :rolleyes: :mazohist:

И в по-приличен вид B)

Сега:

Ето снимки на Ашли:
В доста плешив вариант :rolleyes: :mazohist:

И в по-приличен вид B)

Сега:

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 02 February 2009 - 10:20 PM
Цитат
;)
Втората снимка няма да е зле да я пуснеш във фотогалерия за февруари 2009. ;) Страхотна е!
Публикувано: 06 February 2009 - 09:34 PM
:'( Когато ходих на английски, видях клетка до гараж. В нея имаше скимтящ голдън. Направо ми се сви сърцето. Учителката ми ми каза, че стопанинът й имал ловно куче преди, но починола и сега си взел голдън. Разхождал го редовно, но през останалото време животното седи само в клетката. :'( Има достатъчно място да се движи, има и вход към гаража, но няма контакт с други хора и кучета. Много ми е мъчно. :'( Тези очи, тази козина, този характер... На човека явно не му пука. :huh: :huh:
П.С. Незнам какво стана, но откакто имаше проблеми с форума, снимките не ми се отварят. :(
П.С. Незнам какво стана, но откакто имаше проблеми с форума, снимките не ми се отварят. :(