Голдън ретривър
Публикувано: 27 March 2009 - 11:21 PM
Това е голдънчето на приятеля ми - Шагрът.. или на галено Шаги, Шаго, Шагинце или Паги (има и още много други имена с които го наричаме, но тези са главно)
Сега ще пусна малко негови снимки, дано ви харесат, според мен няма 2ри такъв голдън (е все пак породата ми е слабост..) като Шаги... голям е образ :) В момента е на 8 месеца, с 1 месец по-малък от моята госпожица (кокерка) Скоро ще ги срещнем и ще направя много много снимки.. ии съм убедена, че ще пада голяма игра!!
Ето тук може да видите досегашни снимки на Шаги: Цък тук :)
П.С.
Има и снимки като бебе, но са на следващите страници, не на 1вата.. на 1ва са всъщност последните му снимки
Сега ще пусна малко негови снимки, дано ви харесат, според мен няма 2ри такъв голдън (е все пак породата ми е слабост..) като Шаги... голям е образ :) В момента е на 8 месеца, с 1 месец по-малък от моята госпожица (кокерка) Скоро ще ги срещнем и ще направя много много снимки.. ии съм убедена, че ще пада голяма игра!!
Ето тук може да видите досегашни снимки на Шаги: Цък тук :)
П.С.
Има и снимки като бебе, но са на следващите страници, не на 1вата.. на 1ва са всъщност последните му снимки
Публикувано: 02 April 2009 - 06:59 PM
Здравейте,имате прекрасни снимки на кучовците!
Само имам един въпрос,тъй като тук всичките имате опит може ли да ми кажете колко бързо горе долу научихти кучовците на хигиенни навици?
Благодаря предварително за отговора :)
Само имам един въпрос,тъй като тук всичките имате опит може ли да ми кажете колко бързо горе долу научихти кучовците на хигиенни навици?
Благодаря предварително за отговора :)
Публикувано: 03 April 2009 - 03:19 PM
Нямам голдън,но искам да си взема :) но няма да е скоро,защото сега имам една лаеща гадинка,а с две кучета ще ми е трудно (горчив опит :( ) ...

Вход

Горе
Цитиране +