Голдън ретривър
Публикувано: 23 May 2009 - 07:29 AM
Здравйте, с какво обезпаразитявате вашите рошковци, че моя пред половин месец го пръскаха със фронтлайн, снощи му вадиха кърлеж а вета доста стабилно го напръска а и после с памук размаза лекарството. Добрече беше затворил че сигорно щях да го накарам да си ми върне парите.
Публикувано: 23 May 2009 - 11:48 AM
buch, в May 23 2009, 08:29 AM, написа:
Здравйте, с какво обезпаразитявате вашите рошковци, че моя пред половин месец го пръскаха със фронтлайн, снощи му вадиха кърлеж а вета доста стабилно го напръска а и после с памук размаза лекарството. Добрече беше затворил че сигорно щях да го накарам да си ми върне парите.
Ние използваме PROTAID. Горе - долу сме доволни, но пак се мяркат кърлежи. От четене по форумите съм останала с впечатлението, че хората са най-доволни от Адвантикс.

Публикувано: 23 May 2009 - 11:42 PM
Оф ше пробвам и това само да поотмине фронтлайна че да не стане нещо и кайшка килтикс и да видя тогаваи това се дразна имаме парк наблизо еми то да не си заведеш кучето там те като ненапръскат и келфайда че съм дал 30 лв за фронлайн.
Публикувано: 28 June 2009 - 10:41 PM
Имам един въпрос - имали развъдник в България,в които след като се вземе кученце развъдчика да дава документ,с които имате право да върнете кученце поради някакви усложнения ... под услъжнения имам впредвид,че някои е решил,че може да се справи с кученцето,но след това се оказва обратното.
Благодаря предварително за отговора :)
Благодаря предварително за отговора :)
Публикувано: 20 July 2009 - 06:57 PM
Цитат(dishef @ Jul 20 2009, 07:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
здравйте:)
искам да попитам някои дали знае дали бирата е полезна за кучето,защото с моето след тренировка си разделяме една бира хах :)
Поздрави.
искам да попитам някои дали знае дали бирата е полезна за кучето,защото с моето след тренировка си разделяме една бира хах :)
Поздрави.
Ракията е по-полезна!
Публикувано: 27 July 2009 - 11:16 PM
На язовир Доспат сме
И да доста на вътре влезе и се заплете в един сезал и един човек с лодка влезе да го отплете ама той като влезе и забравя че ни има ния викаме викаме той се едно не ни Чува (естествено се прави)
И да доста на вътре влезе и се заплете в един сезал и един човек с лодка влезе да го отплете ама той като влезе и забравя че ни има ния викаме викаме той се едно не ни Чува (естествено се прави)

За да си човек бъди му приятел!
Публикувано: 28 July 2009 - 11:48 AM
Естествено,че ни е страх, но неможахме да направим нищо.
Тва беше първия път когато влезе.
А ако знаете какво стана втория път..
Значи седим си ния във вилата и той си лежи,ала бяхме оставили вратата отворена и той като избягаа...
Първо отиде при едни понита а при понитата едно куче а то си беше доста голямо нещо като БОК.. Добре че беше вързано както и да е излезе от заграждението и право в язовира, обаче от кея има рибари и си ловят риба скаса 2 въдици след това тръгна към един друг бряг и там вече успяхме да го хванем...
Казвам ви дукато излезе бях на тръни повече никакво пускане постоянно ще е на повод ..
На следващия ден тръгнахме да търсим ягодки и боровинки и там пасяха едни крави и той каде в града да види крава и като се спусна към тях и те естествено се изплашиха мама взе един прът и започна да ги гони обаче тя беше със червена пола и те нали знаете че като видяхт червено и им става нешо и трагнаха кам мама
Някакси успяхме да се измъкнем и така....
Ужас...
Тва беше първия път когато влезе.
А ако знаете какво стана втория път..
Значи седим си ния във вилата и той си лежи,ала бяхме оставили вратата отворена и той като избягаа...
Първо отиде при едни понита а при понитата едно куче а то си беше доста голямо нещо като БОК.. Добре че беше вързано както и да е излезе от заграждението и право в язовира, обаче от кея има рибари и си ловят риба скаса 2 въдици след това тръгна към един друг бряг и там вече успяхме да го хванем...
Казвам ви дукато излезе бях на тръни повече никакво пускане постоянно ще е на повод ..
На следващия ден тръгнахме да търсим ягодки и боровинки и там пасяха едни крави и той каде в града да види крава и като се спусна към тях и те естествено се изплашиха мама взе един прът и започна да ги гони обаче тя беше със червена пола и те нали знаете че като видяхт червено и им става нешо и трагнаха кам мама

Ужас...

За да си човек бъди му приятел!
Публикувано: 28 July 2009 - 07:42 PM
Хаха това за червеното не е вярно, както се говори за биковете, но те не се дразнят от цвета а от движението на самия плат.
А Бъди май е голям непослушко.. хаха пробвайте малко да наблегнете на команди за идване или де да знам.. не знам как сте го възпитавали, но явно нещо не е наред.. ако се държи така постоянно де.. а не понякога, което се случва
А постоянно на повод не мисля, че е решение.. за мен разходката на кучето трябва да включва достатъчно движение, а на повод колкото и да тичате с него (което се съмнявам, че бихте напрвили.. хехе :) ) няма да е достатъчно.. но все пак вие си решавате.
Успех и ви пожелавам повече да се слушате занапред!
А Бъди май е голям непослушко.. хаха пробвайте малко да наблегнете на команди за идване или де да знам.. не знам как сте го възпитавали, но явно нещо не е наред.. ако се държи така постоянно де.. а не понякога, което се случва

Успех и ви пожелавам повече да се слушате занапред!