Голдън ретривър
Публикувано: 23 May 2009 - 07:29 AM
Здравйте, с какво обезпаразитявате вашите рошковци, че моя пред половин месец го пръскаха със фронтлайн, снощи му вадиха кърлеж а вета доста стабилно го напръска а и после с памук размаза лекарството. Добрече беше затворил че сигорно щях да го накарам да си ми върне парите.
Публикувано: 23 May 2009 - 11:48 AM
buch, в May 23 2009, 08:29 AM, написа:
Здравйте, с какво обезпаразитявате вашите рошковци, че моя пред половин месец го пръскаха със фронтлайн, снощи му вадиха кърлеж а вета доста стабилно го напръска а и после с памук размаза лекарството. Добрече беше затворил че сигорно щях да го накарам да си ми върне парите.
Ние използваме PROTAID. Горе - долу сме доволни, но пак се мяркат кърлежи. От четене по форумите съм останала с впечатлението, че хората са най-доволни от Адвантикс.

Публикувано: 23 May 2009 - 11:42 PM
Оф ше пробвам и това само да поотмине фронтлайна че да не стане нещо и кайшка килтикс и да видя тогаваи това се дразна имаме парк наблизо еми то да не си заведеш кучето там те като ненапръскат и келфайда че съм дал 30 лв за фронлайн.
Публикувано: 28 June 2009 - 10:41 PM
Имам един въпрос - имали развъдник в България,в които след като се вземе кученце развъдчика да дава документ,с които имате право да върнете кученце поради някакви усложнения ... под услъжнения имам впредвид,че някои е решил,че може да се справи с кученцето,но след това се оказва обратното.
Благодаря предварително за отговора :)
Благодаря предварително за отговора :)
Публикувано: 20 July 2009 - 06:57 PM
Цитат(dishef @ Jul 20 2009, 07:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
здравйте:)
искам да попитам някои дали знае дали бирата е полезна за кучето,защото с моето след тренировка си разделяме една бира хах :)
Поздрави.
искам да попитам някои дали знае дали бирата е полезна за кучето,защото с моето след тренировка си разделяме една бира хах :)
Поздрави.
Ракията е по-полезна!
Публикувано: 27 July 2009 - 11:16 PM
На язовир Доспат сме
И да доста на вътре влезе и се заплете в един сезал и един човек с лодка влезе да го отплете ама той като влезе и забравя че ни има ния викаме викаме той се едно не ни Чува (естествено се прави)
И да доста на вътре влезе и се заплете в един сезал и един човек с лодка влезе да го отплете ама той като влезе и забравя че ни има ния викаме викаме той се едно не ни Чува (естествено се прави)

За да си човек бъди му приятел!
Публикувано: 28 July 2009 - 11:48 AM
Естествено,че ни е страх, но неможахме да направим нищо.
Тва беше първия път когато влезе.
А ако знаете какво стана втория път..
Значи седим си ния във вилата и той си лежи,ала бяхме оставили вратата отворена и той като избягаа...
Първо отиде при едни понита а при понитата едно куче а то си беше доста голямо нещо като БОК.. Добре че беше вързано както и да е излезе от заграждението и право в язовира, обаче от кея има рибари и си ловят риба скаса 2 въдици след това тръгна към един друг бряг и там вече успяхме да го хванем...
Казвам ви дукато излезе бях на тръни повече никакво пускане постоянно ще е на повод ..
На следващия ден тръгнахме да търсим ягодки и боровинки и там пасяха едни крави и той каде в града да види крава и като се спусна към тях и те естествено се изплашиха мама взе един прът и започна да ги гони обаче тя беше със червена пола и те нали знаете че като видяхт червено и им става нешо и трагнаха кам мама
Някакси успяхме да се измъкнем и така....
Ужас...
Тва беше първия път когато влезе.
А ако знаете какво стана втория път..
Значи седим си ния във вилата и той си лежи,ала бяхме оставили вратата отворена и той като избягаа...
Първо отиде при едни понита а при понитата едно куче а то си беше доста голямо нещо като БОК.. Добре че беше вързано както и да е излезе от заграждението и право в язовира, обаче от кея има рибари и си ловят риба скаса 2 въдици след това тръгна към един друг бряг и там вече успяхме да го хванем...
Казвам ви дукато излезе бях на тръни повече никакво пускане постоянно ще е на повод ..
На следващия ден тръгнахме да търсим ягодки и боровинки и там пасяха едни крави и той каде в града да види крава и като се спусна към тях и те естествено се изплашиха мама взе един прът и започна да ги гони обаче тя беше със червена пола и те нали знаете че като видяхт червено и им става нешо и трагнаха кам мама

Ужас...

Публикувано: 28 July 2009 - 07:42 PM
Хаха това за червеното не е вярно, както се говори за биковете, но те не се дразнят от цвета а от движението на самия плат.
А Бъди май е голям непослушко.. хаха пробвайте малко да наблегнете на команди за идване или де да знам.. не знам как сте го възпитавали, но явно нещо не е наред.. ако се държи така постоянно де.. а не понякога, което се случва
А постоянно на повод не мисля, че е решение.. за мен разходката на кучето трябва да включва достатъчно движение, а на повод колкото и да тичате с него (което се съмнявам, че бихте напрвили.. хехе :) ) няма да е достатъчно.. но все пак вие си решавате.
Успех и ви пожелавам повече да се слушате занапред!
А Бъди май е голям непослушко.. хаха пробвайте малко да наблегнете на команди за идване или де да знам.. не знам как сте го възпитавали, но явно нещо не е наред.. ако се държи така постоянно де.. а не понякога, което се случва

Успех и ви пожелавам повече да се слушате занапред!

Публикувано: 28 July 2009 - 09:33 PM
Не..
Аз май не се изразих както трябва. Той си изпълнява командите отлично, но когато види вода и... Нз
Попринцип когато го разхождам във парка го пускам, но вече ако наблизо има езеро или язовир или река или нешо подобно ще е на повод... и така.Но аз имам и нещо друго на ум..
Мисля че специално за втория случай когато отиде при хората със въдиците се паникьоса,защото там е много висок брега.. Незнам аз постоянно работя над това,но..
Все някак ще се оправим
Аз май не се изразих както трябва. Той си изпълнява командите отлично, но когато види вода и... Нз
Попринцип когато го разхождам във парка го пускам, но вече ако наблизо има езеро или язовир или река или нешо подобно ще е на повод... и така.Но аз имам и нещо друго на ум..
Мисля че специално за втория случай когато отиде при хората със въдиците се паникьоса,защото там е много висок брега.. Незнам аз постоянно работя над това,но..
Все някак ще се оправим