Голдън ретривър
Публикувано: 01 November 2009 - 10:28 PM
Искам да си взимам такова кученце и искам да ви попитам какво представляват и общо взето чертите им .
Благодаря
Как знаеш,че искаш нещо,което не знаеш какво представлява?!
Кучето не е плюшена играчка,а голяма отговорност,която не е за 2 дни а за поне 10-15 та и повече години!
Голдъна е социално животно и не само той,а кучетата като цяло!
Те не са защото "аз иска,ама ще живее на двора,защото пуска косми"!
В отглеждането на едно куче,космите са най-малкия проблем!
П.С.Аз лично на теб никога не бих дала куче!
Публикувано: 01 November 2009 - 10:50 PM
п.с. По - големите хора който ме познават никога не биха ми разрешили да имам куче , ако не знаеха че съм способна да се справя(мисля , че не съм описала правилно моята тема , но ще я поправя при първа възможност)

Публикувано: 05 November 2009 - 11:43 AM
Прикачени снимки
Публикувано: 05 November 2009 - 06:37 PM
P.S.Между другото станах собственик и на Кане Корсо!
Ще сложа и снимкии.. Но у нас е просто такова парти и такава игра пада,че неможете да си педставите

За да си човек бъди му приятел!
Публикувано: 08 November 2009 - 06:56 PM
На снимките е туко-що нахранена и нагушкана ,няма как да не изглежда щастлива....Досега всеки ден една добра жена,пенсионерка, ходеше пеша с раничка до там да храни групата,но тя си заминава в София за зимата.Няма кой да я замести,а и без кола не става.И Бети ще разчита на кухненските остатъци от "гъбката"А разбрах че шефа е наредил да се събират за прасето му,а и заведението е съвсем слабо посещавано през зимния сезон,остатъци почти няма.....
Умувахме да оставим на някой от персонала гранули,но нито има кой да осигури толкова храна(станаха много кучета и се присламчват и още и това хич не е добре...),нито на кой да разчитаме,текучеството е голямо,кучелюбители няма....
Та се очертават тежки,студени и гладни дни ако не се намери дом за кучинка,от групата тя е с най -големи шансове.
Публикувано: 02 December 2009 - 10:02 AM
Търсим си приятелче за разходки вечер, след 20.00ч. в София, кв. Стрелбище:))))))) Оказва се, че малката докато не се наиграе с друго куче няма шанс да се измори и да си изразходва цялата енергия. Уикендите и даваме дълги разходки от по няколко часа, но през седмицата е малко по-трудно от един час на ден, защото работя все пак:)
Така че много бихме се радвали да се запознаем с друго сладкишче в близост до нас:)
С удоволствие бихме се запознали и с други сладурковци от други места :)))))))))))
А ето ме и мен:)
Публикувано: 02 December 2009 - 10:15 AM
Много са готини двечките :) Кокерче и голдънче :)
Публикувано: 03 December 2009 - 12:44 AM
Много са готини двечките :) Кокерче и голдънче :)
Хехе, много мерси! Опасна комбина са двамата..
Публикувано: 03 December 2009 - 02:49 PM

Вход

Горе
Цитиране +