Ето на кратко и нашата история.Имам двама красиви приятели единия го гледам от 6 годишна възраст и е порода чау чау сега е на 14 години а другият ми любимец го гледам от една година и естествено е най страхотното и любимо мое същество от породата голдън ретриивър.Неговото идване стана случайно едни познатти на баща ми го бяха купили от зоомагазин на 4 месечна възраст гледат го една седмица и се отказват и съответно аз веднага се съгласих.Казва се Фреди лошото обаче беше ,че незнам как го бяха гледали в този зоомагазин но той беше много стресиран и слаб тежеше 12 кг и му се виждаха кокалите като го доведоха.Направо беше ужасно много стресиран и изтормозен.Поради тази причина направих грешката да го разлигавя повече отколкото трябва.И сега не ме слуша както трябва ,особено навънка дърпа ме много като е на каишка а като го пусна и го викна не идва.Моля ви дайте ми съвет как да променя нещата за да може той да ме слуша.От това което съм изчела до момента според психолозите съм го накарала да се мисли за човек и за това не ме слуша.
Приемам помощ и критики

Вход

Горе
Цитиране +