Голдън ретривър
Публикувано: 31 March 2010 - 04:11 PM
Публикувано: 03 April 2010 - 08:38 PM
от името на моя приятелка
Търсим дом за Гриф
това е цитат от писмото й
"Голдън Ретривър, на две години. Взехме го преди седмица от наши много близки приятели, които са възпрепятствани да го гледат и единствената им алтернатива беше да го дадат на фондация за обучение на кучета водачи /незнам дали сте запознати, но условията на които са подложени не са никак добри!/. Ние с Калин взехме бързо решение да го вземем за малък период и да се опитаме да му намерим нормален дом за живеене.
Гриф е ужасно умно и чаровно куче J. Любвеобвилен е и спокоен като характер! Ако имате познати, приятели, които са се замислили да си вземат куче давайте! Много ще ви бъда благодарна J
Силно вярвам, че Гриф е късметлия!
Ако искате да ви разкажа нещо повече за Гриф насреща съм.
Благодаря ви,
Светлана"
846 73 82 служебен телефон
Публикувано: 06 April 2010 - 03:05 PM
Kachi snimchicii

С нова рег. съм,но сега ще кача снимки
Публикувано: 07 April 2010 - 12:18 PM

Публикувано: 17 April 2010 - 02:54 PM
Пък и е още много малко и не го тренирам много много след 1 седмица като почнем да излизаме навън ще започна да го тренирам в тамушните условия. =)
Публикувано: 20 April 2010 - 07:34 PM
От една седмица вече съм собственик на голдън ретривър на 2 годинки. Кучето е най милото и възпитано куче, което някога съм виждала, но за съжаление ми е доста трудно да полагам грижи за него и да отделям време за разходки и игра с него. Поради тази причина, реших да му потърся мил и грижовен стопанин, който много да го обича и да се грижи за него, подходящ дом, където кученцето да бъде много щастливо. Моля само отговорни и любящи стопани да се свържат с мен.
Ако имате въпроси, относно Аспен можете да се свържете с мен на 0886 41 76 86 или да ми пишете на moonlitmoss@gmail.com
Благодаря Ви !!!
Гергана
Публикувано: 01 May 2010 - 10:19 AM
Публикувано: 01 May 2010 - 11:43 AM
distractive, в 20 April 2010 - 07:39 PM, написа:
От една седмица вече съм собственик на голдън ретривър на 2 годинки. Кучето е най – милото и възпитано куче, което някога съм виждала, но за съжаление ми е доста трудно да полагам грижи за него и да отделям време за разходки и игра с него. Поради тази причина, реших да му потърся мил и грижовен стопанин, който много да го обича и да се грижи за него, подходящ дом, където кученцето да бъде много щастливо. Моля само отговорни и любящи стопани да се свържат с мен.
Ако имате въпроси, относно Аспен можете да се свържете с мен на 0886 41 76 86 или да ми пишете на moonlitmoss@gmail.com
Благодаря Ви !!!
Гергана
ГОРКИЯ АСПЕН! Как не се намериха истински отговорни хора за него?! Които си дават ясна сметка с какво се захващат, преди да направят тази стъпка! Колко стопани вече смени, побъркахте го това куче!
psiharche, от една седмица е при тях.
Това е голдъна, прехвърлян от ръка на ръка вече повече от месец.

Името е Гриф. Боже, и смяна на името е трябвал да изтърпи...
Публикувано: 01 May 2010 - 09:12 PM
tigi, в 01 May 2010 - 09:48 AM, написа:
distractive, в 20 April 2010 - 07:39 PM, написа:
От една седмица вече съм собственик на голдън ретривър на 2 годинки. Кучето е най милото и възпитано куче, което някога съм виждала, но за съжаление ми е доста трудно да полагам грижи за него и да отделям време за разходки и игра с него. Поради тази причина, реших да му потърся мил и грижовен стопанин, който много да го обича и да се грижи за него, подходящ дом, където кученцето да бъде много щастливо. Моля само отговорни и любящи стопани да се свържат с мен.
Благодаря Ви !!!
Гергана
ГОРКИЯ АСПЕН! Как не се намериха истински отговорни хора за него?! Които си дават ясна сметка с какво се захващат, преди да направят тази стъпка! Колко стопани вече смени, побъркахте го това куче!
psiharche, от една седмица е при тях.
Това е голдъна, прехвърлян от ръка на ръка вече повече от месец.

Името е Гриф. Боже, и смяна на името е трябвал да изтърпи...
СТИГА БЕЕЕ!! Това момче е страхотно!! Офф.. как мразя да гледам животни, на които трябва да се помогне и да не мога.. за сега стискам палци.. голдъна наистина е красавец! Мен нещо ми се стори познато това име Аспен.. ама не се сетих за кое куче става въпрос.. дали е споменавано във форума някъде или се бъркам..
Лично ще поразпитам познати дали искат куче.. яд ме е , е нямам възможност да го взема.. изтичат ми очите по него.. а то горкото само го прехвърлят.. :(
Публикувано: 02 May 2010 - 09:24 AM
Имаше отделна тема за Гриф, но не мога да я намеря.
Аз също бях намерила кандидат-осиновител при първата обява за Гриф.
Публикувано: 02 May 2010 - 02:28 PM
Публикувано: 03 May 2010 - 12:00 PM
Искам да си купя голдънче около средата на юни месец, но доколкото разбрах не е толкова лесно често се попада на мошенници или на кученца със сериозни заболявания и се лъже за произхода и ваксините им. А за добрите кучила се чака доста време, надявам се да ми помогнете и да ми кажете някой добър развъдчик или да ми кажете за тази фирма мога ли да и имам доверие ***
Това мнение е редактирано от Waikikii: 03 May 2010 - 12:14 PM
Причина за редакция: Мод: Редакция на пост. Реклама на борса.
Публикувано: 03 May 2010 - 12:18 PM
На тази фирма, НЕ може да имате доверие. Забравете я, ако искате здраво кученце!