Голдън ретривър
Публикувано: 12 September 2012 - 07:27 PM
http://kazickennels.com/?page_id=83
Sammy and Shala are desperate for a new, loving home because their British owners are unable to take them when they return to the UK. They are four years old, have lovely gentle natures and are good with children and other dogs. They both have full passports and are microchipped.
The dogs are free to a good home and if possible would be better remaining together. The owners would be more than happy to deliver them anywhere in Bulgaria
Please contact Andy andym.brooks@yahoo.co.uk
Sammy and Shala are desperate for a new, loving home because their British owners are unable to take them when they return to the UK. They are four years old, have lovely gentle natures and are good with children and other dogs. They both have full passports and are microchipped.
The dogs are free to a good home and if possible would be better remaining together. The owners would be more than happy to deliver them anywhere in Bulgaria
Please contact Andy andym.brooks@yahoo.co.uk
Публикувано: 03 October 2012 - 10:38 AM
Публикувано: 04 July 2013 - 11:15 AM
Изглежда съвсем като прекрасно бебе голдън.Не са лоши кучетата от тези места,а самите места и хората,които използват прекрасните животни..Поради припряност и неинформираност,и моето момче е от подобно място,за него не съжалявам за миг.Само за начина..
Да ви е жива и здрава,изглежда ще е голяма хубавица.
Публикувано: 17 July 2013 - 03:45 PM
Здравейте,
имам голдънка на 3 месеца и половина вече:) Храня я с хубава храна каквато ми препоръча ветеринарят /Eukanuba/. Спазвам ежедневната доза /разделям я на два пъти/ въпреки това ми се струва слабичка. В момента тежи 10 кг. Не знам и калций дали не трябва да й давам. Затова се обръщам към хората от форума минали по същия този път за съвет.
Благодаря!
имам голдънка на 3 месеца и половина вече:) Храня я с хубава храна каквато ми препоръча ветеринарят /Eukanuba/. Спазвам ежедневната доза /разделям я на два пъти/ въпреки това ми се струва слабичка. В момента тежи 10 кг. Не знам и калций дали не трябва да й давам. Затова се обръщам към хората от форума минали по същия този път за съвет.
Благодаря!
Публикувано: 17 July 2013 - 04:28 PM
Колко грама храна и давате за целия ден?
След като храните с висок клас храна, какъвто е Еукануба, не е необходимо да давате никакви добавки като калций, витамини и т.н.
От къде сте взели кученцето? На тази възраст трябва да е с малко по-високо тегло.
След като храните с висок клас храна, какъвто е Еукануба, не е необходимо да давате никакви добавки като калций, витамини и т.н.
От къде сте взели кученцето? На тази възраст трябва да е с малко по-високо тегло.
Публикувано: 05 February 2014 - 01:27 PM
dishef, в 05 February 2014 - 12:47 PM, написа:
Не , извинявм се за което някой може ли да ме ориентира къде ? :)
http://www.bulgoldens.com/
По-конкретно форумът им и секцията относно развъждане
Успех

Вход

Горе
Цитиране +