Голдън ретривър
Публикувано: 07 October 2004 - 06:54 PM
abe hora she mi dadete li tel. na niakoi veterinar deto hodi po domovete ? speshno e 4e sum propusnala edna vaksina- kazaa ni 4e sledvashtata e kato stane na 3 meseca a v4era kato gledah pasporta- po opstoino, vidiah 4e ima predi tova edna mejdinna !!!!!!!!!!
Публикувано: 07 October 2004 - 08:04 PM
Мили боже! По-хубаво куче от Кари никога не съм виждала! Нямаш си и представа колко ти завиждам за това невероятно куче! Наистина, тя е прекрасна! Да ти е жива и здрава и да те радва възможно най-дълго, и да не ти създава проблеми.
Поздрави и я прегърни от мен!
Поздрави и я прегърни от мен!
Публикувано: 07 October 2004 - 10:50 PM
Ами, обадих се и казаха, че ще ми пратят още снимки. Трябва да се чуем допълнително, за да видя кученцето и да реша дали ще го вземем. Сигурно ще е в събота или неделя - по-скоро в неделя, защото в събота съм на екскурзия. Проблемът е, че майка ми не иска още едно куче - баща ми е съгласен и каза, че е "за" да го вземем. По тази причина баща ми иска да заведем и нея да го види, та да се съгласи най-накрая.
Публикувано: 08 October 2004 - 07:05 PM
Ами, кучето, което имам в момента, е на 8-9 години и е на майка ми. Аз искам куче, за което аз да се грижа и което да слуша и обича мен като негова стопанка - да си е само мое. Освен това от доста време много ми харесва породата лабрадор и искам именно лабрадор. Неприятното е, че тази порода е много търсена и струва пари, които нашите отказват да дадат.