Голдън ретривър
Публикувано: 21 July 2005 - 10:26 PM
tedi,
какво прави твоята принцеса?Не й ли е топло(моя "идиот" умира от жега,не иска да спи в креват4ето си-спи само на пло4ките) w) d) То не е 4удно аз умирам от жега(дето нямам козина),пък я си представете нашите сладури как са w) d) s) Ние скоро ще ходим на село,там има река(мъни4ка),но за Бари е превъзходна w) d)
какво прави твоята принцеса?Не й ли е топло(моя "идиот" умира от жега,не иска да спи в креват4ето си-спи само на пло4ките) w) d) То не е 4удно аз умирам от жега(дето нямам козина),пък я си представете нашите сладури как са w) d) s) Ние скоро ще ходим на село,там има река(мъни4ка),но за Бари е превъзходна w) d)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 21 July 2005 - 11:03 PM
ей, и аз съм си тука...и моя голдън умира от скука ама така е... r) няма какво да се прави! аз сега много не съм си вкъщи (ходя на танци-ако някой го интересува де! l) ) и на нея и е скучно без мене...няма кой да я тормози и да и дърпа ушите...но като се прибера и ме олигавя цялата-много мило w) и тъкъй...скукааа r)

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 21 July 2005 - 11:07 PM
[quote name='mi6eto_i_ashley' date='Jul 21 2005, 11:03 PM'] ей, и аз съм си тука...и моя голдън умира от скука ама така е... r) няма какво да се прави! аз сега много не съм си вкъщи (ходя на танци-ако някой го интересува де! l) ) и на нея и е скучно без мене...няма кой да я тормози и да и дърпа ушите...но като се прибера и ме олигавя цялата-много мило w) и тъкъй...скукааа r)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]