Голдън ретривър
Публикувано: 08 September 2005 - 12:07 PM
Чезапикбей ретривър - моля, нека някой да каже, че притежава такова куче, пък после с гласуването.
Нещо не улавям смисъла на мероприятието... bl)
Нещо не улавям смисъла на мероприятието... bl)

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 08 September 2005 - 12:17 PM
В България поне доколкото на мен ми е известно има само Голдени и Лабрадори.Останалите ретривъри ги няма , която значи че ще има гласове само за тези 2 породи.
Аз гласувах за голден защото притежавам 2 такива сладури, но познавам доста лабрадори и ако нямах голден не знам за кой бих гласувала.Преди време писах за прилики и разлики м/у тези 2 породи и приликите са доста повече от разликите.
Аз гласувах за голден защото притежавам 2 такива сладури, но познавам доста лабрадори и ако нямах голден не знам за кой бих гласувала.Преди време писах за прилики и разлики м/у тези 2 породи и приликите са доста повече от разликите.
Публикувано: 08 September 2005 - 02:18 PM
d) d) d)
Благодаря на dog.bg и Догоман за чудесните снимки! Вие сте истински таланти!
А по отношение на анкетата - аз обожавам голдъните и по-точно тези , които са с наситено златист жълт цвят.
Обаче ......ако имах къде да отглеждам повече кучета задължително щях да си взема и лабрадор! r)
Благодаря на dog.bg и Догоман за чудесните снимки! Вие сте истински таланти!
А по отношение на анкетата - аз обожавам голдъните и по-точно тези , които са с наситено златист жълт цвят.
Обаче ......ако имах къде да отглеждам повече кучета задължително щях да си взема и лабрадор! r)
Публикувано: 08 September 2005 - 04:18 PM
Извинявайте че чак сега отговарям но бях на тенис.
Ами как да ти Кажа Теди не крем но не е и най-тъмното нещо средно.
Благодаряти много Яни кажете ми моля ви колко трябва да тежи Сони на 2 месеца и 5-6 дена.Какво правеха вашите голдъни когато бяха на възраста на Сони! d) r)
Ами как да ти Кажа Теди не крем но не е и най-тъмното нещо средно.
Благодаряти много Яни кажете ми моля ви колко трябва да тежи Сони на 2 месеца и 5-6 дена.Какво правеха вашите голдъни когато бяха на възраста на Сони! d) r)