Голдън ретривър
Публикувано: 30 September 2005 - 10:06 AM
Цитат
това е така защото като изпращаш на някой бележки ти оставя автоматично копие в твоите папки bl) и трябва да почистиш и папката "send " И аз имах подобно недоразумение преди време с моите ЛС l)
Публикувано: 30 September 2005 - 10:11 AM
Цитат
Атанаска Минчева не се скара с мен,тя откровенно си псуваше из форума и всички видяхте това,нали?

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 30 September 2005 - 10:12 AM
Цитат
Цитат
това е така защото като изпращаш на някой бележки ти оставя автоматично копие в твоите папки bl) и трябва да почистиш и папката "send " И аз имах подобно недоразумение преди време с моите ЛС l)
Мерси ще пробвам

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 05 October 2005 - 11:27 AM
В повечето случай по средата става кафеникъв но контура си остава черен, както и е нормално с течение на годините пигмента да изсветлява.
Обърни внимание на бърните и контура на очите трябва да е черен , ако е така няма какво да се притесняваш кучето си има добър пигмент.
Пък и в крайна сметка това си е твойто куче и какво значение има това?
Публикувано: 07 October 2005 - 08:58 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 07 October 2005 - 09:07 PM
А иначе няма да се занимавам с изложби.Само се притеснявам за носа й една сутрин като я видях не беше чисто черен какъвто си беше а розовее на върха... s)
Иначе ще си я обичам дори и със зелен нос! w) d)
Става въппрос че нали на голдъните носовета са им черни... n) Или няма значение цвета на носната гъба...? cl)
Публикувано: 10 October 2005 - 04:20 PM
Ако носът е светъл -розов това значи проблем с пигмента , ако смяташ че можеш д анамажеш и носа и бърните и да сложиш спирала и черен молив на очите проблем няма :)))))))))))))
Струва ми се малко безсмислено обаче .
Ако няма да ходиш на изложби за какво ти е?????????
I to ваксата за нос има трайност около 15-20 мин. по време на разходка ще си я носиш ли ? да не говорим че не е евтино удоволствие
Публикувано: 13 October 2005 - 09:46 PM

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 14 October 2005 - 07:54 AM
Кари щеше да убие едно бездомно коте което решихме да приютим докато порастне...
Лапна го после почна да го разнася насам-натам и се скри под бюрото с него!Едва го извадихме от устата...и слава Богу че още нямаше достатъчно зъби...2 месечно кутре :) d)