Голдън ретривър
Публикувано: 20 March 2006 - 04:02 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 March 2006 - 04:19 PM
Цитат
Молят те хората - намали огромната снимка по-горе.
Моля те аз - пиши на кирилица.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 March 2006 - 05:56 PM
Днес с Бари бяхме на разходка в Панчарево(там нали има езеро)!3 часа се разхождахме,времето беше страхотно,нямаше много хора и беше велико направо!
Слязохме долу до самото езеро и понеже беше малко кално и "малкия" се беше поизцапал,та да го изчистим малко във водичката!
Отначало не искаше и да чуе за вода,дори не я доближаваше на повече от 5 крачки l) обаче изведнъж жаждата надделя и отиде да пийне!Около езерото имаше пръчки и аз започнах да му мятам във водата,за да започне да влиза вътре(пък и какви Голдъни ще бъдем,ако ни е страх от водата) отначало си топеше само краката обаче след това каква гонитба падна след тая пръчка dribble (точно така изплези езика)!Тичаше,скачаше,плуваше rungrey във водата и естествено след това не искаше да се прибира,обаче стана късно и се наложи!В колата си стоеше мирничък(за разлика от наотиване) и след това и вкъщи го изчипкахме,нахранихме го и сега кара 10 сън! victoryVVV oo Нямам снимки,защото мислех,че ще е пълна скука happydence
Айде и вие да си водите кучетата там(направих му рекламация) bravoS
P.p:А м/у другото мерси за предложението за бирената мая!Наистина помага 1super

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 27 March 2006 - 01:39 PM
Хвърлям пръчка навътре и тя милата пръхти с пръчката в уста,но идва.И някакви патета погна,но те й избягаха...
Обаче най обича да си всима пръчки от дъното..Като я мушне тая глава вътре се загубва.Ама после си излиза де 1super d)
Иначе и на Панчерево сме ходили но тя беше на 5месеца тогава и не искаше да влезе,но ако скоро отидем там ще е пръв плувец!!!
Прикачени файлове
-
untitled34.jpg (48.31K)
Брой сваляния: 84
Публикувано: 27 March 2006 - 05:51 PM
Публикувано: 27 March 2006 - 06:49 PM
Айде да си направиме една Голдънска среща и да ги заведеме някъде да си поплуват!Тамън и моя ще види,че не е толкова страшна водата

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 27 March 2006 - 08:07 PM
Ми трябва да си направим една среща, ма да се съберем повечко златца bravoS w)
Публикувано: 27 March 2006 - 09:41 PM
Цитат
Ти знаеш ли ,че май те видях към началото на парка, бях без Кари...Виждала съм твоя снимка в лабрадорския форум на догчемпиънс.инфо...
Знаех си аз че сте били вие с Кара r)
Цитат
super best
Публикувано: 28 March 2006 - 06:08 PM
Цитат
Цитат
Ти знаеш ли ,че май те видях към началото на парка, бях без Кари...Виждала съм твоя снимка в лабрадорския форум на догчемпиънс.инфо...
Знаех си аз че сте били вие с Кара r)
Е, Теди, трябваше да свирнеш, макар и без Кари d) Аз само се оглеждах за познати голдън-и и само един видях, но всъшност имаше доста, които не познавах r) А Теди, някъде близо да Южния парк ли живееш?
Публикувано: 29 March 2006 - 07:55 PM
Аз съм убедена, че мойта шамандура последна ще си намери пръчката...иначе го докарава на поглед.."много се старах, ама не я намерих пръчката" w) b) Може да дойдете някой пък и на нашата полянка, където ни е училището d)