Фотогалерия на БОК
Публикувано: 17 January 2011 - 08:48 PM
Вано затова ти махна замомент бана,за да можеш да напишеш няколко реда в полза на кучетата,които "ПЛЮЕМ"
Защо като съм философ не плюя по онези снимки на рижавия или черния преди 10 страници назад-защото всеки се радва на хубавото..........
Публикувано: 17 January 2011 - 08:53 PM
Валентин Арабов, в 17 January 2011 - 07:53 PM, написа:
Вано затова ти махна замомент бана,за да можеш да напишеш няколко реда в полза на кучетата,които "ПЛЮЕМ"
Защо като съм философ не плюя по онези снимки на рижавия или черния преди 10 страници назад-защото всеки се радва на хубавото..........
и ти и вано сте ми през....................... аиде чао че осрахме темата

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 17 January 2011 - 08:55 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 17 January 2011 - 07:49 PM, написа:
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 05:34 PM, написа:
.............Колега Стамболов,аз нямам нищо против тези кучета /тип Барзата/ да се наричат вълкодави или кучедави,защото никой не може да ме убеди ,че те са БОК и това трябва да бъде някакъв еталон за порода

както има Кангал и Турски мастив

човека харесва голи кучета и такава селекция води а това че на теб нети харесват да вземе даси изтрепе децата ли ?

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 17 January 2011 - 08:59 PM
Като го изкара аз ще му кажа БРАВО - не си кривя душата.Нещо като ме кефи му казвам браво,независимо кой го показва.
Но нещо което не ми харесва или е очевидно каква порода е и искаш аз го хваля......... еми

Имаш някакви лични неща към мен-това го знам-но не е необходимо да се чешиш на всеки пост с мен.
Вано ти даде възможност да се изкажеш-не я използва-еми какво да говорим повече.
п.с.сега като те дразни името ми и кучетата ми са криви (обаче помниш ли какво ми каза за кучето преди около година когато се регистрирах във форума на Вано и те помолих на лични за една оценка по снима,като човек,на който са му минали доста повече кучета през ръцете от мен)
Сега и мен не ми пукат коментарите по форуми,защото кучетата ги видяха доста хора,поговорихме си,научих по нещо ново и знам къде съм в "класирането"
Публикувано: 17 January 2011 - 09:02 PM
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 07:58 PM, написа:
Валентин Арабов, в 17 January 2011 - 07:53 PM, написа:
и ти и вано сте ми през....................... аиде чао че осрахме темата
Да нали сега ЧАО..........ама хората не разбраха къде АРАБОВ плюе ?

Публикувано: 17 January 2011 - 09:05 PM
е тоя ако е жив сега даго видите защото беше гол като питбул

Публикувано: 17 January 2011 - 09:11 PM
.......................Колега,ти пък за какво класиране говориш,това че си попаднал /късметлия/ на едно що-годе типично куче не ти дава право да се изказваш неподготвен за всичко,така разлайваш ,,старите кучета,, а те хапят люто

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 17 January 2011 - 09:11 PM
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 08:10 PM, написа:
Нека е гол като питбул,защо него не го оплюх ? ......................ама дали и физиономията е била като на повечето сегашни кучета.
Не говорим за качества-може да е страшен боец,рингаджия,вълкодав,вълкоборец,но като си личи,че не е определена порода да му кажем еталон ли ?
Нямам нищо против да правите кучета за тестови изпитания-ваша си работа,но признавайте нетипичните екземпляри или кучилата със родители от различни породи.
Публикувано: 17 January 2011 - 09:15 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 17 January 2011 - 08:16 PM, написа:
.......................Колега,ти пък за какво класиране говориш,това че си попаднал /късметлия/ на едно що-годе типично куче не ти дава право да се изказваш неподготвен за всичко,така разлайваш ,,старите кучета,, а те хапят люто

Като в риболова бре -късмета е на начинаещия

Епа щом хапят люто ще взема да си млъкна

Публикувано: 17 January 2011 - 09:19 PM

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 17 January 2011 - 09:20 PM
Валентин Арабов, в 17 January 2011 - 08:16 PM, написа:
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 08:10 PM, написа:
Нека е гол като питбул,защо него не го оплюх ? ......................ама дали и физиономията е била като на повечето сегашни кучета.
Не говорим за качества-може да е страшен боец,рингаджия,вълкодав,вълкоборец,но като си личи,че не е определена порода да му кажем еталон ли ?
Нямам нищо против да правите кучета за тестови изпитания-ваша си работа,но признавайте нетипичните екземпляри или кучилата със родители от различни породи.
"личи че нее определена порода" бреи бреи от утре хората ще махнат всичко и идват у вас даси вземат от теб

Публикувано: 17 January 2011 - 09:24 PM
Къде видя,че карам хората да идват при мен ? Те и да дойдат освен черпене друго няма за взимане

Като съм крив ми вади снимки и ми докажи,че съм крив..........

Публикувано: 17 January 2011 - 09:28 PM

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 17 January 2011 - 09:47 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 17 January 2011 - 07:49 PM, написа:
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 05:34 PM, написа:
.............Колега Стамболов,аз нямам нищо против тези кучета /тип Барзата/ да се наричат вълкодави или кучедави,защото никой не може да ме убеди ,че те са БОК и това трябва да бъде някакъв еталон за порода

както има Кангал и Турски мастив

Г,Балчев какво имаш впредвит тип Барзата първо това куче няма нищо ам нищо общо с Барзата ивторо емалко повече КУЧЕ от тези които показваш,макар че ите неса твое производство
Публикувано: 18 January 2011 - 02:38 AM
Евтим Стамболов, в 17 January 2011 - 07:48 PM, написа:
Валентин Арабов, в 17 January 2011 - 07:42 PM, написа:

И вие гледайте вашите.

Щом плюем по хубави неща влез си в профила и ни измии очите там в темата във съответния форум.Всеки може да се регистира и да напише мнението си или най-малкото да влезе и да види кооооооолко много този Арабов "плюе".
Евтим стига с тези приказки от 5 планини-влез и пиши.
нещо ме бъркате влез и пиши веднъж щом имам бан краи а и какво пишете ти и вано ми е през ...............
http://bgdogforum.co...php?topic=756.0
първо вие произведете нещо и тогава коригираите хората нече нещо сте важни за някои или ще дадете наклон на някои на х......
в тоя сай всички наши кучета са мелези ,а тяхните от" чисти ,по-чисти".БРаво !Едно уточнение Хамил,Хан не са от Мечо господа ,те са от ГОРАН.Запомнете Горан.А най-новото и Митьо-очите и тои мелез.И да Ви, питам, как една майка с доказано родословие и баща -също,ще имат в кучилото-БОК,КО,САО.Как стават тия неща -обяснете не разбирам ?
,
Публикувано: 18 January 2011 - 02:55 AM
Администратор
Потребител
Публикации: 2891
Re:Български вълкодав
« Отговор #32 -: 09.01.2011 19:47:08 »
А какво ще кажеш за това кучило, баща на което е Мечо:
Това са млади кучета.
Според мен Попов си е направил породата, само трябва БРФК да му я признаят, защото няма да е коректно към развъдчиците от други региони на България, ако тези кучета станат олицетворението на БОК. И без това са ползват основно за битки - мисля че български вълкодав им подхожда.