Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#321 Потребителят е офлайн   mordor Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 March 2007 - 08:10 AM

итова

Прикачени файлове

#322 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 09:29 PM

Цитат

г-е Попов,
верно е че не сме разбирачи като теб, ама кво общо има тия две кучета?
Казваш че са една кръвл. ми те немат нищо общо.можге аз да не разбирам ама по ми се харесва старото!Некак си по истинско е!

Като не сте разбирачи , научете се поне как да питате! Това дето не ти харесва е на 10 месеца , Беловския е най малко на 10 години на снимката ,а Гера е на 2 години. Така , че на младия още му предстои да става куче. Когато беше на 8 месеца един "умник" качи много лоша негова снимка само и само да уязвят С.Попов и оплюха палето. Ако го видиш на живо съм сигурен , че ще си промениш мнението. Иначе и двете млади кучета вървят по Беловеца.

#323 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 12:42 AM

Хе-хе , г-н Йорданов,

още един нов/стар интригант в стил "а ла petko" се е пръкнал. Или фурнаджийската лопата с дублиращ се НИК се учи на "аборигенен език".
Аз очаквам вече да поместват снимки не на 8 месечни БОК кучета , а на кутрета снимани с видеозон в утробата на майката и да провокират.
Според мен за тяхно добро е да станат първо граждани на България-да се научат да пишат и тогава да използват езика за интрижки.
В 2 изречения и дрогиран афгански талибан няма да направи толкова грешки:
==========================================================
" г-е Попов,
верно е че не сме разбирачи като теб, ама кво общо има тия две кучета?
Казваш че са една кръвл. ми те немат нищо общо.можге аз да не разбирам ама по ми се харесва старото!Некак си по истинско е! " -край на цитата.
==========================================================
Да не говорим за обръщението към г-н Попов на "ти", от елемент който е на светлинни години от неговия интелект. b)

Но пък и смеха е здраве ! BEER
bgflag
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#324 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 12:46 PM

l)

Прикачени файлове

User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#325 Потребителят е офлайн   rubikon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 04:29 PM

харесва ли ви тоя

Прикачени файлове

#326 Потребителят е офлайн   rubikon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 04:47 PM

извинете за голямата снимка

#327 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 07:19 PM

До MORDOR ! Уважаеми господине-госпожо. Не зная как да се обръщам към Вас, за което моля за извинение. Старото куче "Беловския" Мурад - Миро на снимката е на 14г. в деня, в който го купих макар че вече имах четири кучила от него. Може би си личи че е стар проскубан и болен, след което го лекувах с хормони и ред други препарати и той придоби съвсем друг вид- близък до този на своите пра внуци Гера и Мечо. Тези две кутрета се негови абсолютни потомци и аз гарантирам това със своята честна дума и най- важното с докумантите им за произход. Обръщам внимание на всички, които симпатизират на кучета с фандъци, дронзи, проскубани, кални и ги наричат "автентични" че дълбоко се заблуждават. Така е и когато харесват възрастни и посивяли и побеляли кучета, а не млади и светещи от грижи. Груба, груба грешка!!! Повярвайте ми младостта във всичките и форми е по-красива от старостта!!! Понеже познавам "Беловеца" от младо куче знам каква е преликата между него и Мечо Аян-Дико. Просто огромна!!! Снимката на Мечо обаче не показва много вярно това чудесно куче, най-напред защото то е със средно и под средно изразен стоп за породата, със здрави кости и едра глава и на непълна година беше най-едрото куче от всички породи на цялата изложба и с отлични движения и поведение, а както е известно това е големия стремеж на много хора в породата , даже и на тези, които не го признават тъй като техните са по-дребни. Готов съм да направим експертна група, която да направи оценка на кучето със запис на видео и фотографии, но не като тези, на които Мечо е с най-невероятното "бомбе" и стоп, които съм виждал.
"Беловеца" е кучето оставило най-голямо потомство в нашата порода и това е така и в трите клуба и то от приплоди получени само от мен. Такива има още само на едно място, но те се развъждат линейно и без моя заслуга. Друго характерно за Мурад е че освен много плодовит, той беше и невероятен подобрител при всяка кучка, като такива ставаха и всичките му пряки потомци, внуци пра и пра-пра внуци нещо, което не може да се каже за много водещи кучета какъвто е случая с Пепеляновото куче например. Това може да се дължи и на факта че "Беловеца" е кучето с най-стария произход в нашата порода. Не че Шаро-Пепелян не беше едно повече от прекрасно куче или някои други подобни примери. А може би решаващ се оказа и факта че племенната работа с Мурад, беше изключително успешна.Поздрав! cheers bgflag
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#328 Потребителят е офлайн   mordor Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 07:42 PM

Нищо не съм казал за беловеца или мурад или както там му викате. Аз говолря за тези въпросни негови наследници - по нищо не мязат на него! Нито по глава, поглед, очи, козина -нищо! Що така!Ако това е подобрението на негови приплоди!Да не би да бъркате майките някъде,а?Да не излизне работата като на цуфата кучето- нали и то беше от таа кръв! Па то се оказа че е ВЪОБЩЕ НЕМА НИЩО ОБЩО- кюстендилско производство от Коце.Нещо май ви се бърка ама къде точно незнам.Дано не е грешния път.

#329 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 07:44 PM

mordor е кюстендилец, какъвто съм и аз ,но нямам честа да го познавам ,просто стана един път на въпрос и си каза ,че познава един мой приятел - господин Попов и вие предполагам го познавате - Костадин Точев от Таваличево

Незнам ,освен Коцката има още двама трима с повечко кучета ,но както съм казавал тук стойностни екземпляри няма (вече).
Та mordor не знам от къде разбира толкова wink

И хората ,които ходят по изложби от нашия край също ги познавам ,та незнам r)
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#330 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 08:08 PM

Цитат

mordor е кюстендилец, какъвто съм и аз ,но нямам честа да го познавам ,просто стана един път на въпрос и си каза ,че познава един мой приятел - господин Попов и вие предполагам го познавате - Костадин Точев от Таваличево

Незнам ,освен Коцката има още двама трима с повечко кучета ,но както съм казавал тук стойностни екземпляри няма (вече).
Та mordor не знам от къде разбира толкова wink

И хората ,които ходят по изложби от нашия край също ги познавам ,та незнам r)

bgflag Еми тогава кво знаеш а ха ха хахахаха super best b)

#331 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 08:10 PM

къде си бре разбойник l) super best cheers
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#332 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 09:51 PM

Утре на Батановци, ще идвашли

#333 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 12:13 PM

Цитат

Нищо не съм казал за беловеца или мурад или както там му викате. Аз говолря за тези въпросни негови наследници - по нищо не мязат на него! Нито по глава, поглед, очи, козина -нищо! Що така!Ако това е подобрението на негови приплоди!Да не би да бъркате майките някъде,а?Да не излизне работата като на цуфата кучето- нали и то беше от таа кръв! Па то се оказа че е ВЪОБЩЕ НЕМА НИЩО ОБЩО- кюстендилско производство от Коце.Нещо май ви се бърка ама къде точно незнам.Дано не е грешния път.

Коцето от Таваличево познавам лично от десетина години и смятам, че е доказано име в породата и човек, с който лесно се общува и може да си сътрудничи всеки, а не като тези, които явно изпълняват нечия поръчка и нопрекъснато търсят под вола теле. По този повод искам да кажа че кучетата на Цуфата, за които говорих нямат нищо общо с Кюстендил, а Мечо и по майка е по Беловския Мурад и е троен инбридинг със силно напластяване на кръвта на това старо с огромен генетичен заряд куче, направен по определена схема и повтарям без нито една кръстоска като част от предците му са живи и мога да ги покажа . Единсвено баща му Аян-Дико почина от отравяне на Иванов ден, но той е добре известно куче,а и имаме много негови снимки и ще го покажем. Аян беше здраво куче с отлична муцуна, но със среден и под среден ръст, а майката Меца-Мурад Аян-Дико е направо дребна. Това че две кутрета от кучилото от 8 "бебета" станаха едри не бива да смущава незапознатите, защото ние в Тичо-Елит и Аян-Дико очакваме да се появи акселерацията в нашата дейност работейки заедно. Напротив едрия ръст, към който всички се стремим трябва да ни радва, разбира се без да пречи на общото впечатление, хармонията, кинематиката и етологичните особенности на получените приплоди. Много важен фактор е и правилното отглеждане и отношение към нашите любимци, което ако е на нужното ниво неминуемо води до подобряване на ръста и визията на породата. Фотографиите са нещо чудесно и аз настоявам че е правилно да се публикуват и правят, но не бива да се правят окончателни оценки по тях, най-малкото заради презумцията за некоректност. victoryVVV
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#334 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 12:18 PM

bravoS Поздравления на Троян и Рубикон за чудесните снимки!!! Публикувайте повече такива за да присъства радостта и красотата на нашата порода във форума а не постоянните дразги!!! cheers bgflag
User's Signature

#335 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 03:37 PM

Цитат

Коцето от Таваличево познавам лично от десетина години и смятам, че е доказано име в породата и човек, с който лесно се общува и може да си сътрудничи всеки, а не като тези, които явно изпълняват нечия поръчка и нопрекъснато търсят под вола теле. По този повод искам да кажа че кучетата на Цуфата, за които говорих нямат нищо общо с Кюстендил

Продължавате упорито да пишете неща, които са далеч от истината.
Защото не я знаете? Или защото ви е по изгодна неистината.
Именно на това му казват да търсиш под вола теле!

Кучетата на Юсуф Кунгьов, които представихте тук имат много общо с Кюстендил и нищо общо с Беловеца.
bgflag
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#336 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 06:12 PM

Цитат

Цитат

Коцето от Таваличево познавам лично от десетина години и смятам, че е доказано име в породата и човек, с който лесно се общува и може да си сътрудничи всеки, а не като тези, които явно изпълняват нечия поръчка и нопрекъснато търсят под вола теле. По този повод искам да кажа че кучетата на Цуфата, за които говорих нямат нищо общо с Кюстендил

Продължавате упорито да пишете неща, които са далеч от истината.
Защото не я знаете? Или защото ви е по изгодна неистината.
Именно на това му казват да търсиш под вола теле!

Кучетата на Юсуф Кунгьов, които представихте тук имат много общо с Кюстендил и нищо общо с Беловеца.
bgflag

Вие не стига че не знаете, но и не искате да научите, а на всичко отгоре без да сте никой в овчарското куче, откровенно и нагло не само отричате общоизвестни истини но и непрекъснато се опитвате със своите ПСЕВДО информации да манипулирате други радетели на овчарското куче. Шаро "Генерала" е син на Беловския Мурад 2, който е син на Беловския Мурад- Миро от кучката на Искрен, която също е по Беловеца. Той и брат му от едно кучило са живи и здрави и аз ги видях преди няколко дни и ходя постоянно при Цуфата от 1983г. когато Вие още не сте знаел кучето колко крака има и който и да сте, сте много далече от правилната информация за тази порода. bash bgflag За справка можете да попитате хората, които бяха с мен първия път Стефчо Йорданов от Силистра, а втория Румяна и Станислав Начеви от Варна Ходихме и до Бай Рамиз и ни сподели доста интересни неща за "очарованието" от някои свои бивши "пернишки" "другари". Доста хора станаха свидетели на интересни факти , а между тях и Емин Гичмен, който дойде де ни тегли, тъй като спукахме картер точно пред саята на бай Рамиз. Като му дойде времето може да споделя!!! bgflag
User's Signature

#337 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 06:20 PM

Най-малкия от братята Кунгьови с Шаро-Генерала под върховете Ибър и Белмекен на заден план снимани в края лятото лично от мен.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  BOK_8.jpg (64.18K)
    Брой сваляния: 516

User's Signature

#338 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 06:28 PM

Попов като не разбираш от кучета недей обяснявай b) .

#339 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 06:40 PM

Това куче ли е от Коцето от Таваличево бре всезнайковци? Голям майтап с вас!!! bash bgflag Всички тези развъждания, които се опитвате да коментирате са ставали с мое пряко и косвено участие и пред очите ми, така че замълчете веднъж завинаги че постоянно ставате РЕЗИЛ!!! b) b) b) Що не вземете да се включите в някой форум за котки, папагали или друго, което ви отива и от което ние не само не разбираме , но и нямаме претенции и интерес, ами баш в кучетата и то овчарските, където сте толкоз боси и където има толкоз грамотни и отдадени без корист хора - все неща, с които скромните ви личности не могат да се похвалят. Не се сърдете но сте за кашмер с тия ваши напъни и постоянно желание да властвате в информационния поток за овчарските кучета. На ваше място ще си замълча и ще си посипя главата с пепел и ще го карам по-скромно пък ако е рекъл Господ може да мина по-напред в тая порода и сред хората, които я развиват. Голям смях, голям резил, голямо чудо! Какво да ви правя ? Толкова ви е кодурета.
User's Signature

#340 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2007 - 06:48 PM

Опааа, г-н Председателя нещо си изпуска нервите май! b)
Защо? Това не е в стила Ви? Вече двама човека дават информация която далеч не потвърждава Вашата, напротив! И Вие вече сте притеснен! b) Обиди, нарицателни, не така!!! l)

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни