Спас ЛАзаров, в 26 April 2010 - 07:49 PM, написа:
Printon, в 26 April 2010 - 05:08 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 26 April 2010 - 04:38 PM, написа:
Абе вии или не вдявате или сичките сти идин дол дренки.
приди колку времи писъх, чи съм влязъл да са науча на нещу, виждам тук пиши "кинулог", припудавател в институт, силикциунер, шев на клуб. някъди да съм казал чи имам кучи, чи имам притенции към кучатта ????
за куе кучи пручети лоша дума от меня? ха кажи или си чешиш изика и лижиш нечий задник?
аз имах и прудължавам да имам кункретни въпроси.
нека баш спеца ми утгувори, пък посля ша видим кой какво и ду колку.
ти ни беши ли ут аврамовта банда, дет са отцепяхти. аку си същия, сига да ни мислиш, чи с "кинулога" ша цъфнити ?
Какъв Аврам те гони пък теб нещо си се препознал.
като си влязъл тук за да се научиш и има неща които не са ти ясни има книги за тая работа специялни,но според
мен трябва първо да се научиш да пишеш.
А колкото до това че г-н Попов не отговаря на въпросите ти мисля,че пределно ясно защо.
Ако беше някои заинтересуван от породата и искаше отговори от цитирам "баш спеца" от културна гледна точка би
било добре да му се представиш и да му пишеш лично съобщение евентуално, а не да се криеш зад някакви магарешки
снимки и да си питаш постоянно едно и също
ами аз аку можах да пиша значи штях да могъ и да чита. затуй си и казах чи съм тук "кинулога" да ма научи. нали й припудавател, що ни казва поне идно нещо на мясту ами саму лакардии, дето ко река и аз моя да ги пиша. е, няма да й толкоз "стилну и научну" кату негу, ама се нещу можи да ми руди мозака.
сам, чи аз ни съм ни кинулоиг, ни припудавател в институт, затуй съм тук да са уча, и чакъм ученея да ма научи.
и да ти кажа ли г-н пупов що ни утгуваря. ни утгуваря щот ни знай кво да кажи. ако лъжа, нека ма упрувиргаи кату утгувори. пък има и въпроси на куиту аку утгувори дначи да кажи що усра пуродата чи му утнеха кунтрола над нея. ха де???

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +