Публикувано: 27 April 2010 - 06:13 PM
Първото нещо, което ми прави впечатление е, че във форум за снимки са включени прекалено много словесни коментари. В последствие обаче, прочитайки доста от написаното, реших и аз да се включа със своя коментар.
Общо взето, препрочитайки почти 40-50 стр. назад видях, че са оформени две позиции. Едната на човек с определени претенции, които не може да покрие с доказателствен материал и другата позиция на повечето пишещи, които яко са го захапали.
Стори ми се смешно, интересно, но в един момент като се замислих, видях, че проблема май наистина е сериозе ако някой се засегне просто така от комплексираност и второ в крайна сметка проблема със засягането си е личен проблем на засегналия се, ако той не може да надскочи комплексираността си.
Също така искам да се извиня, че ще коментирам един и, но ще получи и моите адмирации, ако го направи.
Г-н Попов, спрял съм се на 10 ваши основни коментара, които общо взето дават характеристика за същн
Първият ми въпрос: какво е Вашето би/b]. Кинологията г-н Попов, е комплексна наука, което ще рече че е комбинация от множество повече или по-малко първоначално сходни наук докато свиете периметъра до конкретни въпроси, свързани с кучето?
Не ми стана много ясно за кои става дума какво са оставили в кинологията, но да се върнем на питането ми. Вие с какво сте допринесли и какво е вашето място в кинологията?
В следващ Ваш коментар вие казвате нито ние, които ги развъждаме.
Какви методи на селекцията ия вид? Определено, за да развъждате, имате животновъдно образование. И така нещата пак опират до вече зададения от мене въпро.
Това за съвестта не мога да го коментирам. Съвестта има морално измерение и хора, които са работили с Вас, които Ви познават, които са доволни или недоволни, могат да правятостаналите или поне на мене, защото от тези думи аз не само, че не мога да разбера какви кучета заплождате, но в кръга на шегата, начина по-койт. А недобрият човек, каквото и друго вече да му припишеш, все ще е на място.
Вече съм към края на коментара си и ще се спра на следващото написано от Вас: АЗ СИ РАБОТЯ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПИРАМ.
По-до
Човекът казва, в защита на г-н попов: ЩОМ ИМА МЕЖДУНАРОДЕН РАНГ ЗА СУДИЯ, Е КИНОЛОГ.
.
Ко
Ами ето, аз ще ви кажа , а з
Приключвам с коментара.
Готов съм и да продължим дебатите, оставил да бъда н.
Поздрави!
Г. [b]Колев
МОД:СЛУШАЙ СЕГА ГОСПОДИН ИЗМИСЛЕН КОЛЕВ,ПИСНА МИ ,ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДУМА И ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НА ЧЕТЯЩИТЕ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ЛИТЕРАТУРНО ,А НЕ НА "У"! ТУКА Е ФОТОГАЛЕРИЯ И ,АКО ПРОДЪЛЖИШ В ТОЗИ ДУХ ,А НЕ ДА КОМЕНТИРАШ ФОТОГРАФИИ, ЩЕ КАЖА НА ВСИЧКИ КОЙ СИ И ЩЕ ПОЛУЧИШ БАН,ЯВНО ОТ ПРИЯТЕЛСКА ДУМА НЕ РАЗБИРАШ ,А МЕ БРОИШ ЗА ТАКЪВ!.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Е ЗА ВСИЧКИ И АКО НЕ СПАЗВАТЕ ТЕМАТА ЩЕ Я ЗАКЛЮЧА!.ОСТАВИХ ВИ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ НА СВОБОДА ,НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ДОБРО!!!!
"Нищо в биологията не може да бъде разбрано извън светлината на генетиката"
T. Dobzhansky