Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#10081 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 April 2010 - 10:57 PM

вече е по умерен -нии ,нии.ма пак в същата насока ,кога ще каже нии пре..ахме бок незня обясни ма не на заралииски диалект а на книжовен български ,,защо кинолога не екинолог защо му взеха правата ........ит.нт отговри които знаеш ,,пък нека тогаз пак мълчи
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#10082 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 11:15 PM

.....аз аз аз,да тои ама какво аз пецаках бок е наи вярното което можеш да кажеш ,имаше време когати ти беше прецедател на единствения клуб за бок имаше време когато ги съдеше и време когато ги мелизраше ,тогава понеже беше само ти нямаше никаъв проблем да си промотираш мелезите и изкривиш представат за бок ,защото имаш легитмен развъдник ,можеш да им напише и измислиш родословията можеш да им дадеш титли и наложиш "сгтандарт" в развуждането защото беше само ти ,горе доле и по твое време е почнало истторията с буковината ,даже маи се хвалеше че с твои кучета си правили породата

сега да не кажеш нии нии ....накрая те бяха защото тогаз няма аврам няма драган няма каракачан ти беше

пп вано дсаи онези червените бокове да видим кои ги е създал кои ги е оценил .......и кво стана с тази линия?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#10083 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2010 - 01:18 AM

Качена снимка

#10084 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2010 - 01:20 AM

Качена снимка

#10085 Потребителят е офлайн   Вили** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2010 - 07:39 AM

Колкото и да го отричате очевадно е, че тук са намесени лични интереси, или е разработка на военните. Просто няма друго обяснение на това дърлене.
Ама някой задминаха любимците си.Качена снимка

Това на шега за дубрутрю.

Сега сериозно доколкото ми е известно г-н Попов в момента е извън страната по дела свързани именно с работата му, за това и предполагам не отговаря на зададените му въпроси.
До колкото го познавам никому длъжен не е останал, отговорите си ще получите дори лично, ако държите.Качена снимка

Хубав ден ви пожелавам и се забавлявайте...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."

#10086 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2010 - 10:14 AM

Показване на мнениетоВили**, в 27 April 2010 - 07:44 AM, написа:

Колкото и да го отричате очевадно е, че тук са намесени лични интереси, или е разработка на военните. Просто няма друго обяснение на това дърлене.

Сега сериозно доколкото ми е известно г-н Попов в момента е извън страната по дела свързани именно с работата му, за това и предполагам не отговаря на зададените му въпроси.
До колкото го познавам никому длъжен не е останал, отговорите си ще получите дори лично, ако държите.Качена снимка

Виж Вили.Попов и да се върне и да несе върне отговори НЯМА да има.Ако си малко по прозорлива ще се сетиш защо.На въпросите се отговаря точно,кратко и ясно,а не от девет кладенеца вода да носиш и нищо да не казваш.
User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

#10087 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2010 - 10:39 AM

Показване на мнениетоВили**, в 27 April 2010 - 07:44 AM, написа:

Вили нещу си в грешка и то в многу гуляма.

Пупов пуне аз ни съм имъл честа да ми са пухвали личну, чи да искам да ми утгувари лично.
Тоз форум има пучти 30000ридовни пуситители. Пупов публичну й заявил нища кату си давал сметка чи тува куету казва ша са види ади да не е от сичкити, пуне от пулвинта пуситители на форума.

Тъй чи лични отгувори са дават при лични изказвания и убяснения.
Кугат чувек си праи риклама, тряя да можи кату й казал А да кажи и Я (а не само АЗ). Затуй гу и питами на публични хвалби - публични вапроси, пък аку й маж, да даде и отгувур.

Да ти припомним ли утнову въпрости. Мисла чи няьма нужда. Г-н кинулга си ги знаи, саму дет са праи на нищипана мума и сига върти сучи и усвен лъкърдии нищу сирьозно. А идин кинулог и припудаватял в институт ни трая да са държи тъй не саму щоту ней мъжко, ами щоту пуказва нещу другу пудигравка с науката за сметка на бизкрайна глупус и прустутия.

#10088 Потребителят е офлайн   Georgi Kolev Икона

• Interests:Byology (Zoology)

Публикувано: 27 April 2010 - 06:13 PM

Първото нещо, което ми прави впечатление е, че във форум за снимки са включени прекалено много словесни коментари. В последствие обаче, прочитайки доста от написаното, реших и аз да се включа със своя коментар.

Общо взето, препрочитайки почти 40-50 стр. назад видях, че са оформени две позиции. Едната на човек с определени претенции, които не може да покрие с доказателствен материал и другата позиция на повечето пишещи, които яко са го захапали.

Стори ми се смешно, интересно, но в един момент като се замислих, видях, че проблема май наистина е сериозе ако някой се засегне просто така от комплексираност и второ в крайна сметка проблема със засягането си е личен проблем на засегналия се, ако той не може да надскочи комплексираността си.

Също така искам да се извиня, че ще коментирам един и, но ще получи и моите адмирации, ако го направи.

Г-н Попов, спрял съм се на 10 ваши основни коментара, които общо взето дават характеристика за същн

Първият ми въпрос: какво е Вашето би/b]. Кинологията г-н Попов, е комплексна наука, което ще рече че е комбинация от множество повече или по-малко първоначално сходни наук докато свиете периметъра до конкретни въпроси, свързани с кучето?

Не ми стана много ясно за кои става дума какво са оставили в кинологията, но да се върнем на питането ми. Вие с какво сте допринесли и какво е вашето място в кинологията?

В следващ Ваш коментар вие казвате нито ние, които ги развъждаме.

Какви методи на селекцията ия вид? Определено, за да развъждате, имате животновъдно образование. И така нещата пак опират до вече зададения от мене въпро.

Това за съвестта не мога да го коментирам. Съвестта има морално измерение и хора, които са работили с Вас, които Ви познават, които са доволни или недоволни, могат да правятостаналите или поне на мене, защото от тези думи аз не само, че не мога да разбера какви кучета заплождате, но в кръга на шегата, начина по-койт
. А недобрият човек, каквото и друго вече да му припишеш, все ще е на място.

Вече съм към края на коментара си и ще се спра на следващото написано от Вас: АЗ СИ РАБОТЯ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПИРАМ.

По-до

Човекът казва, в защита на г-н попов: ЩОМ ИМА МЕЖДУНАРОДЕН РАНГ ЗА СУДИЯ, Е КИНОЛОГ.
.
Ко

Ами ето, аз ще ви кажа , а з

Приключвам с коментара.
Готов съм и да продължим дебатите, оставил да бъда н.

Поздрави!

Г. [b]Колев

МОД:СЛУШАЙ СЕГА ГОСПОДИН ИЗМИСЛЕН КОЛЕВ,ПИСНА МИ ,ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДУМА И ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НА ЧЕТЯЩИТЕ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ЛИТЕРАТУРНО ,А НЕ НА "У"! ТУКА Е ФОТОГАЛЕРИЯ И ,АКО ПРОДЪЛЖИШ В ТОЗИ ДУХ ,А НЕ ДА КОМЕНТИРАШ ФОТОГРАФИИ, ЩЕ КАЖА НА ВСИЧКИ КОЙ СИ И ЩЕ ПОЛУЧИШ БАН,ЯВНО ОТ ПРИЯТЕЛСКА ДУМА НЕ РАЗБИРАШ ,А МЕ БРОИШ ЗА ТАКЪВ!.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Е ЗА ВСИЧКИ И АКО НЕ СПАЗВАТЕ ТЕМАТА ЩЕ Я ЗАКЛЮЧА!.ОСТАВИХ ВИ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ НА СВОБОДА ,НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ДОБРО!!!!
User's Signature

"Нищо в биологията не може да бъде разбрано извън светлината на генетиката"
T. Dobzhansky

#10089 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 27 April 2010 - 06:55 PM

Гого или Принтон(подшушнаха ми че сте един и същ) :wc_055: много те стега шапката мой човек Стигнах до полвината на това коет си написал и спрех, щото ми стана ясно къв ти е пробема. Яво си учил всичките тия "занати" дето ги изброяваш и си си самовнушил че си голема работа. Избива те нещо на завист и коплекси че не ти си на мястото на Попов май.
Аман от недоказани учени.
Кakво сте се хванали за тая конолоgия и тая наука бре. Все едно и също плямпате.Само да ви припомня, че тези кучета са създадени много преди любимата ви кинология от хора учили до трето оделение, а имено овчарите. Чукнете се малко в kратуните и ходете питаите некой овчар по каква развъдна програма работи. Колко породи по света изчезнаха или вече не са това което бяха, заради учени глави като вас.

пп. Като сте толкова ербапи казави се в къде в Пазарджик се правят сбирките. Там очи в очи идете и питаите, щом толкоз милете за породата.

#10090 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2010 - 12:12 AM

хеи няма ли най - накрая да се видят нови снимки ?
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#10091 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 03:45 AM

Показване на мнениетоGeorgi Kolev, в 27 April 2010 - 06:18 PM, написа:

Първото нещо, което ми прави впечатление е, че във форум за снимки са включени прекалено много словесни коментари. В последствие обаче, прочитайки доста от написаното, реших и аз да се включа със своя коментар.

Общо взето, препрочитайки почти 40-50 стр. назад видях, че са оформени две позиции. Едната на човек с определени претенции, които не може да покрие с доказателствен материал и другата позиция на повечето пишещи, които яко са го захапали.

Стори ми се смешно, интересно, но в един момент като се замислих, видях, че проблема май наистина е сериозе ако някой се засегне просто така от комплексираност и второ в крайна сметка проблема със засягането си е личен проблем на засегналия се, ако той не може да надскочи комплексираността си.

Също така искам да се извиня, че ще коментирам един и, но ще получи и моите адмирации, ако го направи.

Г-н Попов, спрял съм се на 10 ваши основни коментара, които общо взето дават характеристика за същн

Първият ми въпрос: какво е Вашето би/b]. Кинологията г-н Попов, е комплексна наука, което ще рече че е комбинация от множество повече или по-малко първоначално сходни наук докато свиете периметъра до конкретни въпроси, свързани с кучето?

Не ми стана много ясно за кои става дума какво са оставили в кинологията, но да се върнем на питането ми. Вие с какво сте допринесли и какво е вашето място в кинологията?

В следващ Ваш коментар вие казвате нито ние, които ги развъждаме.

Какви методи на селекцията ия вид? Определено, за да развъждате, имате животновъдно образование. И така нещата пак опират до вече зададения от мене въпро.

Това за съвестта не мога да го коментирам. Съвестта има морално измерение и хора, които са работили с Вас, които Ви познават, които са доволни или недоволни, могат да правятостаналите или поне на мене, защото от тези думи аз не само, че не мога да разбера какви кучета заплождате, но в кръга на шегата, начина по-койт
. А недобрият човек, каквото и друго вече да му припишеш, все ще е на място.

Вече съм към края на коментара си и ще се спра на следващото написано от Вас: АЗ СИ РАБОТЯ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПИРАМ.

По-до

Човекът казва, в защита на г-н попов: ЩОМ ИМА МЕЖДУНАРОДЕН РАНГ ЗА СУДИЯ, Е КИНОЛОГ.
.
Ко

Ами ето, аз ще ви кажа , а з

Приключвам с коментара.
Готов съм и да продължим дебатите, оставил да бъда н.

Поздрави!

Г. [b]Колев

МОД:СЛУШАЙ СЕГА ГОСПОДИН ИЗМИСЛЕН КОЛЕВ,ПИСНА МИ ,ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДУМА И ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НА ЧЕТЯЩИТЕ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ЛИТЕРАТУРНО ,А НЕ НА "У"! ТУКА Е ФОТОГАЛЕРИЯ И ,АКО ПРОДЪЛЖИШ В ТОЗИ ДУХ ,А НЕ ДА КОМЕНТИРАШ ФОТОГРАФИИ, ЩЕ КАЖА НА ВСИЧКИ КОЙ СИ И ЩЕ ПОЛУЧИШ БАН,ЯВНО ОТ ПРИЯТЕЛСКА ДУМА НЕ РАЗБИРАШ ,А МЕ БРОИШ ЗА ТАКЪВ!.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Е ЗА ВСИЧКИ И АКО НЕ СПАЗВАТЕ ТЕМАТА ЩЕ Я ЗАКЛЮЧА!.ОСТАВИХ ВИ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ НА СВОБОДА ,НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ДОБРО!!!!

о-о-о то тук станалу интиресну
саму тъка г-н МОД! Трий да му са нивиди. Страх лози пази :af_089:

#10092 Потребителят е офлайн   aspina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2010 - 07:33 AM

:smile: моите кучета-Янтра и СпартакПрикачена снимкаПрикачена снимка

#10093 Потребителят е офлайн   Sm1rfa Икона

Публикувано: 28 April 2010 - 08:36 PM

Нора /черната/ и Перун
Нора е на 6 месеца, а Перун на 4

п.п. на последната снимка, където е само Нора и тя е на 4 месеца

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10094 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 09:05 PM

Здравейте, уважаеми дами и господа приятели на овчарското куче на България. Дойдох си и веднага след като огледах кучилата родени докъто бях в Калининград, сядам да уважа хората във форума. Е, разбира се не всички защото откакто ме няма, а и от преди това още не са си измили ни устата, нито ... Е как да ги уважа. То такава гнусотия мъ и смях та като си запуши носа човек би могъл и да им се посмее. Аз действително се чудя дали да им се смея или да ги съжалявам тия хорица, но честно казано нямам много време за тях.  Наистина съм зает със селекция и развъждане, както и с много съпътствуващи нашето киноложко дело мероприятия. А те явно са много айляк защото пишат едни и същи словоблудства, дотолкова че на хората им стана безинтересно и тъпо от техните ялови опити да са нещо си! Иначе не им липсва наглост и желание да поинтригантстват като ми слагат думи в устата. Аз никога не съм крил че съм се учил от бате Иван и дори се гордея с това. Не само че не съм го псувал, но съм скачал и на тия, които се опитват да говорят срещу него. Заедно сме от преди Хасково, ВРАНЯ, и Вонеща Вода, а там той беше сред първите, които ме изпитваха заедно с професор Павел Маринов и доц. Мария Ралова. Много се гордея че съм от първите, които е изпитвал и само аз получих мн. доб 5- най-високата оценка, която той написа, защото повечето получиха двойки и между тях двама дипломирани във ветеринарния в Стара Загора.

МОД:МОЛЯ,КАЗАХ,ЧЕ ТУК Е ФОТОГАЛЕРИЯ!!ОБЯСНЕНИЯ В ДРУГА ТЕМА!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10095 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 09:12 PM

спциално за г,ПОПОВ

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10096 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 10:10 PM

Тук съдя  Best in show в Калининград на изложбата на РКФ.  За ден съм отсъдил 406 кучета от над 80 породи- толкова, колкото смехурковците не са видяли ни на живо, ни по телевизията. Пък ми задават въпросченца, критикуват мрънкат и крънкат че йок не съм им отговорил. Отговорих им и не само аз, но и много добронамерени и възпитани участници във форума, дори много повече отколкото заслужават. А породата естествено не е на С Попов, не е на третия или петия и който и да било. Тя е на България, а страната ни се представлява в Световната  Федерация само и единствено от БРФК. Това означава че тя единствена има право да решава кой клуб ще има право да членува  и кой не. От самото начало и до сега това е НК БОК. И никой, никога не е спирал правата на клуба. Но това са въпроси само от компетенцията на БРФК, където аз съм член от самото и зараждане, а от три мандата насам съм и член на Управителния Съвет. Всичко това е понеже не съм свързан с кинологията. А има и още много, много факти. По-важно е да се знае че не аз съм правил стандарта, тъй като това не е по силите, а и не е  право само на един човек. В правенето на стандарта участваха хора по на 90 и 80 години, Участваха хора от цялата страна и от различни формации а бяха поканени всички и не беше подминат никой. Участваха и кинолози и международни съдии и развъдчици и овчари. Направени бяха няколко редакции, последната от които от УС на БРФК, което си е по право. Аз съм бил само един от участниците и черноработник в тия събития, какъвто съм и до днес в качеството си на председател на  НК БОК. Никой няма право да напада или да плюе по БРФК или Управителния и Съвет. Виж тя може да взисква и направлява дейността на членовете си  какъвто е и НК БОК, което е нейно право и задължение. Но това не касае тия, които са извън БРФК и въобще не е тяхна работа. Пък аз да им отговарям по сто пъти като на малоумници... Абе я ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10097 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 10:12 PM

Велко, благодаря ти за прекрасните снимки от Аян Дико. Да сип ми жив и здрав.
User's Signature

#10098 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 10:15 PM

Нещо удивително едро и широко, което е и с много дебели крака. Открих го наскоро.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10099 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 10:18 PM

Пак тоя но изключително опасен и няма снимане!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10100 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 10:19 PM

Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 503
  • 504