Фотогалерия на БОК
Публикувано: 28 April 2010 - 11:05 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 28 April 2010 - 07:20 PM, написа:
Нещо удивително едро и широко, което е и с много дебели крака. Открих го наскоро.
опазил го господ ....досега
попов вие не трябваше ли отдавна да сте подминали бвремето на откривателството ,кога откинте първото си куче и защо без ваща слелекция има по добри кучета из баирите
пп мода понеже си разбрал каво е "аи сикана" би трябвало да вземеш отношение а не да му забършеш дупето като на малко детете .вече е голямо и ще му се скараш ако пак се наака по сериозни мерки

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 28 April 2010 - 11:21 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 28 April 2010 - 07:23 PM, написа:
Пак тоя но изключително опасен и няма снимане!!!
е хаиде сега много спокоен си ми изглежда даже
пп бая го мяса каракачанка ,много са му светли петната за бок пък и в главата пусни моториста да видим приликата

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
#10113 Guest_Боритарканъ_*
Публикувано: 29 April 2010 - 10:18 AM
Петканке седи си при каракачаните и не се бутай между шамарите, да не те измести некой от поста главен лизач докато си тука. 
пп Бегай в темата на S.Petrov и виж каква типична каракачанка е намерил. Сигорно е избягала от некой развъдник на ваща секта.

пп Бегай в темата на S.Petrov и виж каква типична каракачанка е намерил. Сигорно е избягала от некой развъдник на ваща секта.
Публикувано: 29 April 2010 - 11:41 AM
Уважаеми, приятели на овчарското куче! Предлагам да не им обръщате внимание на тия дразнители- КРЪНКАЧИТЕ от Форума. Разбрахме че това им е единствения начин някой да ги забележи. Никой от тях нищо не представлява в породата и кинологията. Толкова време обвиняват, задават все едни и същи скалъпени и провокативни въпроси вместо да покажат нещо- каквото и да било позитивно. Но да знаете че си има такива хорица, които вечно някой и нещо им е криво. като оня Сърдитко Петко, но който ТУ МУ МЛЯКОТО ГОРЕЩО, ТУ ПЪК ДРУГО НЕЩО! Едните ги е яд че в България има освен каракачани и БЪЛГАРИ, пък другите, които се изявяват като единствени, ги е яд че че ние основателите на дейността с породата сме тук и все по-силни. Пускайте снимки и радвайте хората с постигнатото и продължавайте напред без да им обръщате внимание. Аз заминавам за Украйна на голям киноложки воаяж и като се върна ще продължим с нови сили и идеи. Бъдете здрави.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 30 April 2010 - 08:45 AM
Здравейте !
Аз малко закъснях мисля с възпитанието на Ази, но пък сега твърде лесно започна да възприема уроците.
Вече си знае името и идва при повикване, също сяда (това не е само моя заслуга, бонбончетата с форва на кокали много помагат в начинанието
)
Ето го седнал, очакващ награда и още някой други, негови любими занимания:
Аз малко закъснях мисля с възпитанието на Ази, но пък сега твърде лесно започна да възприема уроците.
Вече си знае името и идва при повикване, също сяда (това не е само моя заслуга, бонбончетата с форва на кокали много помагат в начинанието

Ето го седнал, очакващ награда и още някой други, негови любими занимания:

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."
Публикувано: 30 April 2010 - 10:39 PM
Боритарканъ, в 29 April 2010 - 07:23 AM, написа:
Петканке седи си при каракачаните и не се бутай между шамарите, да не те измести некой от поста главен лизач докато си тука. 

а ти яростно си го защитава(поста де) редовно си на пост а ха нпкои да се изкаже за негова светлост светилото в кинологията и кучкарлъка и рипаш да бършеш и размазваш темата да нападаш и обиждаш питащите без сам да казваш нищо по въпроса ,не говоря за поста ти към мен назад те четох и с останалите реагираш така ,явно си имаш роля игари си я можеш да ме обиждаш колкото си искаш няма кои да те изтрие камо ли предупреди ,НО не можеш да ме спреш .....така че бвачкаи си не ми пречиш