Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 May 2010 - 01:45 PM
Нямам ни най малка представа кой е направил снимката.Но мястото ми е до болка познато,много време ходих с овцете из тия места именно с бай Диньо.
Публикувано: 02 May 2010 - 10:21 AM
Здравеите.
Имам предложение да се отвори нова тема в която да се потърси начин хората свързани с двете течения в породата на българските ПАСТИРИ да се обединят в едо цяло зада може да има наи накрая нещо обединяващо в нашата от краи време разкъсвана татковина?
Знам че ще прозвучи като утопия но е краино време да спрем да си дърпаме съдраните гащи и да направим нещо та да ги позакърпим!!!
Имам предложение да се отвори нова тема в която да се потърси начин хората свързани с двете течения в породата на българските ПАСТИРИ да се обединят в едо цяло зада може да има наи накрая нещо обединяващо в нашата от краи време разкъсвана татковина?
Знам че ще прозвучи като утопия но е краино време да спрем да си дърпаме съдраните гащи и да направим нещо та да ги позакърпим!!!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 02 May 2010 - 12:17 PM
Думата ли е неточна?
Или просто има значение за което не се досещам.
Нали точно за това говоря че и най малкото нещо може да ни попречи ако го приемаме за пречка.
Но нека не се правя на разбирач просто имах желание да подтикна към разбирателство и съвместна работа.
В края на краищата аз нямам претенции просто сам любител на кучета!
Или просто има значение за което не се досещам.
Нали точно за това говоря че и най малкото нещо може да ни попречи ако го приемаме за пречка.
Но нека не се правя на разбирач просто имах желание да подтикна към разбирателство и съвместна работа.
В края на краищата аз нямам претенции просто сам любител на кучета!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 02 May 2010 - 01:21 PM
vanjo, в 01 May 2010 - 11:28 AM, написа:
Колеги вчера знаете ли защо Стефан Попов е бил поканен да чета ликций на фазанарията в Пазарджик от Авраам Петков и компания

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 02 May 2010 - 02:14 PM
Трак, в 02 May 2010 - 12:22 PM, написа:
<br />Думата ли е неточна?<br />Или просто има значение за което не се досещам.<br />Нали точно за това говоря че и най малкото нещо може да ни попречи ако го приемаме за пречка.<br />Но нека не се правя на разбирач просто имах желание да подтикна към разбирателство и съвместна работа.<br />В края на краищата аз нямам претенции просто сам любител на кучета!<br />
Евала колега ама мисията е невъзможна.