Фотогалерия на БОК
Публикувано: 23 May 2010 - 09:04 AM
Малко от кучетата на Алеко Гальов от Грашево, който освен полицай в София е и развъдчик на овчарски кучета в родния си край и основател и председател на клуба в Грашево. На снимката е всеизвестния му Мечо, който е част от славата на нашата порода.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 23 May 2010 - 09:35 AM
Още едно прекрасно доспатско куче, което не е кастрирано и на което със собственика - мой стар приятел, се разбрахме да заплодим. Кучето е на 6 години и вече давало потомство и от години работи със стадото.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 23 May 2010 - 09:41 AM
Това е Арес Тичо Елит- син на Шаро Жак Савел Хаус и Шара Данпей, която е действащата световна шампионка. Кучето е собственост на Ненко Касиера на РК БОК - гр.Пазарджик, който е на снимката с 92-сантиметровия си любимец, имащ 3-сантиметрови зъби. Тия дни ще направя подробни снимки на кучето и зъбите му и ще ги пусна.