Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#10261 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 May 2010 - 09:26 PM

Тази Мая страхотна !!! От женското куче по добро нямя за мен!
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#10262 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2010 - 10:02 PM

За по - добри резултати в работата за ръстови екземпляри може да получите съвети от небезизвестния Абаджиев който навремето имаше санбернар на Дианабат.Не знам какво се случи с кучето но беше нещо невиждано дотогава . Ако лъвът в зоологическата го видеше щеше да избяга с писък!!!
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#10263 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 10:29 AM

Помня добре кучето на големия българин Иван Абаджиев и наистина беше огромно. На една изложба мисля беше на мотопистата осемдесетте години, моя Жейо като го налапа за ухото  защото санбернара го нападна изотзад и за секунди му го разпра и го разквича като бебе. Беше над сто кила, но вече има къде, къде по-едри кучета и то без анаболи, само чрез подбор и селектиране на ръстови екземпляри. Случая с Жейо беше доста показателен и известен по онова време и допринесе много за интереса към породата. Санбернара на Ив. Абаджиев беше много жесток дори съм го виждал как дави женска немска овчарка абсолютно безпричинно. Но Жейо също беше тежък и як и му скри топката. Не беше колкото санбернара, но беше с много яка глава и страшен хапач. Син беше на Янко на Спас Тунев от с. Костенец. Купих го от брата на бай Спас на 11 месеца за огромната по онова време сума 250 лв. Още имам кръв от това куче при мой братовчед, но заради тесния и неконтролиран инбридинг приплодите доста издребняха а и изпозастреляха най-добрите от тях. И въпреки това останаха някои интересни екземпляри.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10264 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 10:59 AM

Ех Попов, защо само боеве са ти в главата. Какви комплекси избиваш?

Едното било 92 см, другото каруци обръщало, третото разпорвало уши, четвъртото давело на поразия, петото незнам си какво. Ами я разкажи и за така наречените борби или ще кажеш че не участваш в такива. Странно ще е ако го отречеш, защото всичките ти приятелчета на които се възхищаваш са първи пушки там.

Излагаш се и себе си и федерацията, която би трябвало да е против подобни мероприятия.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#10265 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:04 AM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 23 May 2010 - 08:40 AM, написа:

Мойто Кутре на 8 месеца и 5 дни 77 см нахолка 57 килограма

Браво Спасе много добри снимки. И кучетата са екстра защото съм ти ги виждал и на живо. Почват да стават все по-добри. Някой преди беше питал за произхода на Хамил. Генчо, Мурджо, Мечо Беловския Мурад, Кьоравия Караман, Марта, Аза, Меца- все знакови наши кучета. Между тях червени са Мурлата и Генчо и затова от 15 кутрета две бяха червени. Вашия Хамил освен Хан, Хунт, Хуна, Хера и другите има един червен брат в Ивайло. Ще те водя да го видим че и аз откакто съм го подарил не съм го виждал. Казват че е станал едър и много, много добър пазач. Това кучило въобще излезе много удачно което говори че ни трябва не само развъждане по линии, но и кросингово. В кутретата е събрана кръвта на повечето най важни кучета и линии, с които е работил регионалния клуб Пазарджик. Има само един и то отдалечен инбридинг върху Беловския мурад. Така е почти и с твоя шарения младок но там отсъства Генчо и инбридинга върху Беловеца е с напластяване на кръвта. Не пускай детайли от родословието на кучетата си, тъй кото има много крадци на идеи и плагиати като монтанския негодник, които само чакат да ОТКРАДНАТ във всички аспекти на това понятие. 
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10266 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:07 AM

Показване на мнениетоvano, в 27 May 2010 - 08:04 AM, написа:

Едното било 92 см, другото каруци обръщало, третото разпорвало уши, четвъртото давело на поразия, петото незнам си какво. Ами я разкажи и за така наречените борби или ще кажеш че не участваш в такива. Странно ще е ако го отречеш, защото всичките ти приятелчета на които се възхищаваш са първи пушки там.

Излагаш се и себе си и федерацията, която би трябвало да е против подобни мероприятия.

Кой сте Вие? Представете се и ще Ви отговоря. Иначе сте едно от поредните нищожества и лъжци във форума.
User's Signature

#10267 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:15 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 27 May 2010 - 11:09 AM, написа:

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 23 May 2010 - 08:40 AM, написа:

Мойто Кутре на 8 месеца и 5 дни 77 см нахолка 57 килограма

Браво Спасе много добри снимки. И кучетата са екстра защото съм ти ги виждал и на живо. Почват да стават все по-добри. Някой преди беше питал за произхода на Хамил. Генчо, Мурджо, Мечо Беловския Мурад, Кьоравия Караман, Марта, Аза, Меца- все знакови наши кучета. Между тях червени са Мурлата и Генчо и затова от 15 кутрета две бяха червени. Вашия Хамил освен Хан, Хунт, Хуна, Хера и другите има един червен брат в Ивайло. Ще те водя да го видим че и аз откакто съм го подарил не съм го виждал. Казват че е станал едър и много, много добър пазач. Това кучило въобще излезе много удачно което говори че ни трябва не само развъждане по линии, но и кросингово. В кутретата е събрана кръвта на повечето най важни кучета и линии, с които е работил регионалния клуб Пазарджик. Има само един и то отдалечен инбридинг върху Беловския мурад. Така е почти и с твоя шарения младок но там отсъства Генчо и инбридинга върху Беловеца е с напластяване на кръвта. Не пускай детайли от родословието на кучетата си, тъй кото има много крадци на идеи и плагиати като монтанския негодник, които само чакат да ОТКРАДНАТ във всички аспекти на това понятие. 

Aз във форума информация за мойте кучета не давам,който иска информация може да пита теб или татко

#10268 Потребителят е офлайн   Спас ЛАзаров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:53 AM

В цялото кучило на Меца,едно кутре няма лошо затова съм сигурен че и другото червено е невероятно.Когато можеш стига да съм в града съм съгласен да отидем да го видим.

#10269 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2010 - 12:21 PM

Къде се обадих и аз да предизвиквам приказки :ud_009:
User's Signature

#10270 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 12:24 PM

Показване на мнениетоСпас ЛАзаров, в 27 May 2010 - 08:58 AM, написа:

В цялото кучило на Меца,едно кутре няма лошо затова съм сигурен че и другото червено е невероятно.Когато можеш стига да съм в града съм съгласен да отидем да го видим.

В събота или неделя ще те взема и ще отидем да видим вашето братче! Поздрави на леля ти, калеко ти, брачедите и разбира се на Дидката и баща ти.
User's Signature

#10271 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 12:32 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 27 May 2010 - 11:12 AM, написа:

Показване на мнениетоvano, в 27 May 2010 - 08:04 AM, написа:

Кой сте Вие? Представете се и ще Ви отговоря. Иначе сте едно от поредните нищожества и лъжци във форума.

Лично съм ви се представял поне 3 пъти в този форум, а сме си писали и на лични. Проверете и ще видите.

А нищожество и лъжец можете да ме начичате, когато покажете какво съм излъгал.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#10272 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:11 PM

Мечо Аян Дико. Прекрасно куче за повечето искрени в оценките си любители на породата. Но най-важното е че е подобрител и дори с по-слаби кучки дава прекрасни приплоди. Тях никой не ги оспорва като именития им баща и затова ги има и в алтернативните организации където печелят безапелативно. Производител на Мечо е разбира се небезизвестния Димитър Тодоров- Барзата, който по мнение на много приятели на породата е един от най-значимите развъдчици на овчарското куче. Именно затова монтанския селяндур ходи да го моли да сменя организацията лично и на крак в домът му пък когато Барзата му отказа той започна да разпространява че Димитър го бил видители молил пък влаха бил неприклонен щото на Митко кучетата били "мешани" пък на плюшкин монтански били "цисти". Ако питате мен са една и съща кръв и едните и другите, но едните са наистина чисти и по анатомични и породни, а другите бяха подложени на опресняване на кръвта чрез сестрите Белка и Стрелка и други такива типични представители на инженерния гений от Монтана.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10273 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:12 PM

Отново Мечо Аян Дико днес! Ръстов и красив. Победител в много изложби при най различни съдии от различни държави. Шампион на НК БОК България и Македония. 

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10274 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:22 PM

Гергина Петрус дъщеря на Мечо Аян Дико собственост на Алеко Гальов. На снимката е на 6 месеца!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10275 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:26 PM

Мурджо Аида Тичо елит. Също син на Мечо . Сейбия на Мурджо е Георги Бараков на снимката-стар член на НК БОК и отколешен радетел на породата. На снимката е на 4 месеца. 

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10276 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:30 PM

Аида Ицо Тичо Елит-майка на Мурджо със сина ми у нас след първото раждане.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10277 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2010 - 11:55 PM

:flagbg:Прикачена снимка

#10278 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2010 - 10:44 AM

Айда супер глава.За женско куче много масивна направо внушителна :ba_025:
User's Signature

#10279 Потребителят е офлайн   nasrum Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2010 - 02:05 PM

КУЧЕ!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10280 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2010 - 01:44 PM

Моля зя малко внимание!!! Публикувам за първи път един значителен екземпляр изключително ярък овчарски пес, който освен ръстов, силов и злобен е внук на "Бодровеца" и чрез подходящ инбридинг на майката върнахме почти досущ визията на Бодровското куче на бай Киро Бог да го прости! Тези, които помнят Бодровския Мечо, на който и за името се спори още но не и за произхода ще позноят в Мечо на Бойко именития му прародител. А тай почти го настигна и по ръст да не говорим за страхотния почти изгубен ръждив цвят, който носеше червения нос и страхотния характер. Вече имаме бебета от Мечо и ще продължа да заплождам на него! Чакам отговор от Славейко Балджиййски и неговия макар и млад но стар в породата син за отзиви, тъй като техния прочут Шабан известен като "Славейковия" беше полу-брат по баща с Бодровеца!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни