Nina Penova, в 18 June 2010 - 01:48 AM, написа:
Мурджо-Мечо, не го упреквам, в никакъв случай. Естествено, че всеки ще се защити като го нападнат по такъв начин. Но не е тук мястото - нито на обвиненията (не знам до колко са безпочвени), нито на защитата...С плюене по форуми нищо не се решава...
Темата ми е интересна и я следя, но мнения на много хора, остават незабелязани сред многото страници с обвинения и нападки. А те са свързани и заслужават отговор...само да ги види някой сред километрите мелодрами...
Уважаема, госпожице Пенова. Простете ако сте госпожа за незнанието и неправилното обръщение. Безусловно съм съгласен с Вас че не е редно да превръщаме форума в място за разрешаване на лични отношения. Но само за миг се поставете на мое място. Само за миг!!! Цял живот се раздавам и създадох със собствен труд и средства началото на организираната дейност с овчарските кучета, като дълги години бях твърде сам и самотен в търсенията и съм бил винаги, абсолютно винаги почтен до болка. Какво да сторя когато човек, който никога не съм виждал, който хал хабер си няма от личността ми лъже пред цяла България и оронва престижа ми и безпардонно се опитва да срине авторитета, който съм пазил като очите си. Аз съм бивш шампион по кикбокс и съм 108 кг. и мога да мина като танк през него, както съм го правил с тоя, който го подучи на тия мерзости, но не бива да шамаросвам всички пикльовци, които се пръкват във форума. Реших да го дам на съд за да доказва там лъжите и за да плати клеветите, които разпространява зя мен без дори да ме познава. Аз също ще съм в съда и ще се защитавам по закона да да се спре с тая порочна практика най-накрая, тъй като истинските виновници дезинформират такива новобранци, и омерзяват всичко свързано с породата защото са извършили страшно много мерзости и ако се покажат на яве ще лъснат много неща. Уверявам Ви моето е само защитна реакция и това, на което ще го осъдя ще го дам или на породата, или на някой детски дом или детска градина. Бих му простил само ако дойде и ми стисне ръката и покаже че е разбрал колко не е прав. Ако е мъж ще го стори, а аз съм човек и мога да простя. Православието учи на толерантности прошка. В противен случай ще го гоня до дупка. Няма прошка за подлостта и лъжата. Ако само са го излъгали човешко е да му се прости. Ако ли не дупе да му е яко. Извинете за емоционалния изблик, но пак Ви моля само за секунда се поставете на моето място!