Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 July 2010 - 08:10 PM
За Боги Г!!! Това е бащата на Вашето куче - Мечо Аян Дико. Когато се запознаем и се срещнем ще Ви го покажа. Много е сериозен със страшен характер, смелост, независимост, но и достоинство и спокойствие. Нищо не го кара да трепне. А е и доста трениран и дресиран. Готов съм да го покажа как изпълнява по всяко време и при всякакви дразнители. Много е послушен и управляем, но недай си боже някой да му тръгне срещу косъма-оле мале!!! И майката и бащата са мое развъждане, но при участие и в съекипност с Ефтим Стамболов, Петьо Вълчев и разбира се Барзата.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 01 July 2010 - 08:44 PM
Това е негов пълен брат сниман преди три месеца. Той е близо до майката недалеч от родното си място у мой дългогодишен приятел. На снимката не е излязъл добре, но е много хубав сериозен и як. Ще го снимам когато Анчо-собственика е там за да е по-спокойно.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 01 July 2010 - 08:53 PM
Това е Мурджо Аида Тичо Елит, който е полу-брат по бащана Вашето куче. Собственик е Жоро Бараков от Пазарджик. На снимката е Славчо първи братовчед на Георги Бараков.

Публикувано: 01 July 2010 - 09:02 PM
Това е полу-сестра на кучето Ви Калина Лазар Тичо Елит с майката на Стоян Илинов от Славовица, който е собственик на тая лудетина и страшна разбойничка.

Публикувано: 01 July 2010 - 09:17 PM
Това е пълен брат-Ктито Лазар Тичо Елит, който сега на девет месеца мина шейсетте кила! Собсвеник на Ктито е Мустафа от Ходжова Махала. Тук е още кутре.