Боби Татанов има няколко по-добри от показаните кучета, но са много студени и или нападаха, или се държаха настрана и не ми позволиха да снимам при цялото желание на Бобката да ми помага. Може би друг път рано, рано, когато стадото още не е излязло от кошарата ще успея дя ги снимам а и ще са в косъм и кондиция след дългото и горощо лято!
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Боби Татанов има няколко по-добри от показаните кучета, но са много студени и или нападаха, или се държаха настрана и не ми позволиха да снимам при цялото желание на Бобката да ми помага. Може би друг път рано, рано, когато стадото още не е излязло от кошарата ще успея дя ги снимам а и ще са в косъм и кондиция след дългото и горощо лято!
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
А тук вече сме на гости на небезизвестния Стоян Илинов, който е потомсвен стокар и сейбия на овце и овчарски кучета. Това е неговата десет месечна Калина Лазар Тичо Елит, която му продадох за едно евро и много чакаме от нея!!!
Снимка (и)
Пак той но тоя път с мен. Отличен твърд характер и спокоен към хората. За съжаление се наложи да го лекуваме дълго от кожни проблеми, които вече отшумяха, но кучето се съблече и доста отслабна!!!
Снимка (и)
А това е голямата надежда на Стоянчо а и на целия регионален Пазарджишки клуб към НК БОК Ашъм Иво Тичо Елит. Много висок с яки кости и на снимката е на три и половина месеца!!!