vano, в 12 August 2010 - 02:18 PM, написа:
Г-н Попов, не е нужно да ми разтягате локуми - много добре знам за какво се търсят кангалите по света и най-вече у нас.
Хайде кажете кои барони и баронеси търсят Кангали и кангалоподобни в България и за какво ги ползват.
Нали кангала и САО-то са кучета пазачи на стада - кажете да видим колко процента от наличната популация на САО и кангал в България е в стадата и сред овцете. Особено за САО би трябвало да знаете, нали сте член на клуба. Има ли въобще вашия клуб на САО такава клубна политика?
За пореден път казвате че не ме познавате, а ме наричате лъжец - я кажете какво точно съм излъгал.
Много, ама много ниско ниво демонстрирате и нищо друго, а и никак не Ви се отдава да жонглирате с думи по две причини: първо защото лексически и интелектуално няма как да учудите аудиторията и второ, но не по-малко важно: тази материя а и явно не само тя са Ви чуждички. Не се сърдете аз съм добронамерен към Вас и такива като Вас защото не съм се уморил да опитвам да ограмотявам такива на Вашето ниво. Най-напред ще Ви препоръчам да не търсите баронеси и барони в България по понятни причини. После мога да посоча много места, където и кангала и азиатеца се използуват като овчарски кучета в България и не се посрамват. Това обаче може да се случи ако се появите, представите и срещнете с мен, за което съм непрекъснато отворен. Нищо че вече не веднъж се разочаровах от хора, които имах за приятели , а всъщност ми окрадоха информация събирана с години и изключително ценна и сега си я преписват за заслуга. И незабравяйте поговорките за пиене на кафе с кадията , мерене на оная работа с магарето и яденето на мед с мечката. Аз просто искам да наваксаме изоставането от сродните породи за което имаме вина всички, включително и аз. Това изоставане логично води до предпочитане дори у нас на тези породи, а нашата никой не търси и тя бива изтласквана дори в родината си. Помислете върху това и аз ще забравя че в думите Ви прозира човека, който явно Ви подтиква към писането на слабички и тенденциозни интернет изяви. Същия ще Ви преметне или премята до откат както стана с мен, но аз за разлика от Вас съм бронирал своето място в развитието на породата, колкото и на някой да не му се иска защото цял живот съм и служил, продължавам да и служа и ще продължа до сетния си дъх защото това е моя живот.