Фотогалерия на БОК
Публикувано: 03 September 2010 - 11:08 AM
kaleata78, в 16 August 2010 - 08:51 PM, написа:

А това е Мечо Сашпоп, който неотдавна почина при Митко Барзата, на когото го бях подарил. По-известен бше като Златковия мечо защото го взех от моя много близък приятел Златко Пенчев от Карнобат. Златко го купи по мое настояване от Сашо Попчев от Велинград. Неговия Баща Мечо Тичо Елит е син на Беловския Мурад и мойта Шара и е роден при мен, но е известен повече като Сашопопчевия Мечо и е кучето оставило най-много потомци в цялата порода.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 September 2010 - 03:23 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 September 2010 - 09:13 AM, написа:
kaleata78, в 16 August 2010 - 08:51 PM, написа:

А това е Мечо Сашпоп, който неотдавна почина при Митко Барзата, на когото го бях подарил. По-известен бше като Златковия мечо защото го взех от моя много близък приятел Златко Пенчев от Карнобат. Златко го купи по мое настояване от Сашо Попчев от Велинград. Неговия Баща Мечо Тичо Елит е син на Беловския Мурад и мойта Шара и е роден при мен, но е известен повече като Сашопопчевия Мечо и е кучето оставило най-много потомци в цялата порода.

ДА спомням си като ми разказа това във Варна...този Мечосашпоп е брат на моята Сара от Краси нали така беше??? Само че майката на Сара беше Тара на Сашо Попчев..доколкото помня...

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 07 September 2010 - 04:24 PM
Г-н Попов, разгледах доста публикувани снимки и ми стана интересно-няма ли някакви снимки на мои кучета, или на техни деца? Ще ми бъде интересно да ги видя. Благодаря предварително!

Публикувано: 07 September 2010 - 09:55 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 September 2010 - 12:22 AM, написа:
siom, в 02 September 2010 - 08:05 PM, написа:
Бащата е Горан от Стефанели, а майката е Меца от Ефти. На Виктор му го дадох аз и той си го беше избрал още от кучилото. Родиха се 15 кутрета, но се бяха разпиляли при раждането и застинаха в един закъснял студен ден. Оцеляха единадесет. Повечето са около регионалния клуб Пазарджик към НК БОК. В следващи снимки ще ги покажа. Поздрави.

Извинявам се,че не Ви отговорих на вьпроса за произхода на Хан. Това е защото не влизам много често вьв форума,но моя скьп и много добьр приятел Стефан Попов го е направил много по-добре от колкото щях да го сторя аз за което му благодаря.
Публикувано: 07 September 2010 - 11:42 PM
stand_by, в 06 September 2010 - 10:49 PM, написа:
Със сигурност не са на изчезване, а напротив. Напоследък не само при нас но и на много други места се раждат кучета, които неопровержимо приличат на предците си. Просто много от нашите колеги от привържениците на породата харесват посивели и остарели муцуни. Вярно е че те са ефектни, но далеч не значи че са единственото, което трябва да харесваме. А и тези младите днес все още неоформени, слад 5/7 години ще побелеят и посивеят и ще придабият такива лица.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 07 September 2010 - 11:51 PM

Публикувано: 07 September 2010 - 11:58 PM
Eva-Buddah, в 07 September 2010 - 04:29 PM, написа:
Г-н Попов, разгледах доста публикувани снимки и ми стана интересно-няма ли някакви снимки на мои кучета, или на техни деца? Ще ми бъде интересно да ги видя. Благодаря предварително!

Имам Евче, но трябва да ги потърся в Пазарджик и ако ги намеря ще ги кача! Има обаче жив син на младата Хера Шарлоп, който е страшен и аз имам негова снимка като годинак. Щом мога ще я кача. Поздрови на общите ни близки и приятели.

Публикувано: 08 September 2010 - 12:05 AM
Спас ЛАзаров, в 07 September 2010 - 11:35 AM, написа:

Не обръщай внимание на провокатори. Те чисто и просто само завиждат. Кучето ти върви да стнане едно от най-големите и хубави мъжки кучета в породата. Преди няколко дни ходих у баща ти и се наложи да си тръгна защото Дианка не успя да го кротне. Наистина е станал голям бесник, а и при неговите размери си е страшничко. Цялото кучило са много добри но той и сестра му при Стоян май са най-хубави.

Публикувано: 09 September 2010 - 07:34 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 07 September 2010 - 10:10 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 07 September 2010 - 11:35 AM, написа:

Не обръщай внимание на провокатори. Те чисто и просто само завиждат. Кучето ти върви да стнане едно от най-големите и хубави мъжки кучета в породата. Преди няколко дни ходих у баща ти и се наложи да си тръгна защото Дианка не успя да го кротне. Наистина е станал голям бесник, а и при неговите размери си е страшничко. Цялото кучило са много добри но той и сестра му при Стоян май са най-хубави.

pzzara za magareta e na drugo miasto . ne v tozi forum